Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan veszi a férjem, hogy gáz a szex? 26n
A férjemnek már nem 1x mondtam, hogy nem kielégítő a szex, sem mennyiségben, sem minőségben.
Ma miután 2 perc alatt végzett, viccből mondta, hogy keressek szeretőt. Én közöltem vele, hogy igazából a közös hitel meg a házasság miatt nehéz lenne lépnem, illetve valószínű én nekem kellene elhagyni a közös otthonunkat. Nem gondolom, hogy elég komolyan vette, mert mondta, hogy igazából azt várja el tőlem, hogy beletörődjek, hogy egy pancser az ágyban.
Mit lehet ez ellen tenni?
7 éve nem kielégítő a szex?
Én most ezt nem értem. Miből gondoltad, hogy egyszer az lesz?
Vagy most ez miért gond, ha akkor nem volt az elején?
Megértem a problémád, csak azt nem értem, hogy miben reménykedtél.
Attól még 15, mert neked személy szerint nem fontos és megvagyok nélküle, ugye képes vagy felfogni, hogy másnak igen is fontos és egészséges kapcsolat nem sűrűn fog nélküle harmonikusan működni?
Még szép, hogy elválnék, de ott kezdődik, hogy hozzá se mentem volna, mert kötve hiszem h házasság előtt annyira jó lett volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!