Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek komolyan veszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan veszi a férjem, hogy gáz a szex? 26n

Figyelt kérdés

A férjemnek már nem 1x mondtam, hogy nem kielégítő a szex, sem mennyiségben, sem minőségben.

Ma miután 2 perc alatt végzett, viccből mondta, hogy keressek szeretőt. Én közöltem vele, hogy igazából a közös hitel meg a házasság miatt nehéz lenne lépnem, illetve valószínű én nekem kellene elhagyni a közös otthonunkat. Nem gondolom, hogy elég komolyan vette, mert mondta, hogy igazából azt várja el tőlem, hogy beletörődjek, hogy egy pancser az ágyban.

Mit lehet ez ellen tenni?

2023. nov. 1. 15:50
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
6%
21! Attól, hogy valaki helyén kezeli a szexet, még nem aszexuális, csak számomra hihetetlen, hogy egyáltalán ez szóba kerül, ha tartós kapcsolatról van szó.
2023. nov. 1. 16:57
 22/40 anonim ***** válasza:
88%

valszeg már rég szakítottam volna ...

am ha már szeretőt mondott akkor közölném vele h rendben akkor a hitel végéig házasok vagyunk de többet nem kefélek vele - majd a szeretőmmel

2023. nov. 1. 17:00
 23/40 anonim ***** válasza:
70%

2: Én is sokáig azt hittem, mindenki ugyanazt érti párkapcsolaton. Kiderült, hogy nem.

Van, akinek a párkapcsolat = szerelem+szexualitás. Van, akinek a közös kutya a párkapcsolat, és megtanulni nem összeveszni rajta...:))

Minden variáció van.

2023. nov. 1. 17:01
 24/40 anonim ***** válasza:
56%
* 22-nek. Bocsi.:))
2023. nov. 1. 17:01
 25/40 anonim ***** válasza:
87%
beled rant ket tojast 2 perc alatt es megy aludni, neki ez megfelelo, teged meg torkonszr az igenyeiddel egyutt. Kar, hogy csak 7 ev utan derult ez ki, addig semmi nem utalt erre, igaz? ;(
2023. nov. 1. 17:19
 26/40 anonim ***** válasza:
91%

Na ezért van ennyi válás.

Hozzámenni valakihez amivel sz*r a szex, óriási baklövés.

2023. nov. 1. 17:25
 27/40 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azt nem értem, ha ilyen "elképesztő fontos" a szex, akkor minek egyáltalán párkapcsolat meg házasság? Dugjatok akivel akartok, azt nem lesz gond!
2023. nov. 1. 17:42
 28/40 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó, az nem opció, hogy olyanhoz hozzámenni akivel a szex is jó? Ha eltelik 10-20 év és a jönnek a gyerekek lesz elég dolog ahol elcsúszhat egy házasság, minek úgy kezdeni, hogy már eleve nem működik a szex?
2023. nov. 1. 18:18
 29/40 anonim ***** válasza:
82%

21 Te nem helyén kezeled a szexet, ne keverd a szezont a fazonnal! Te szó szerint azt írtad, hogy neked ez egy szükséges rossz, ami nélkül tök jól megvagy. Már pedig egészséges szexualitással rendelkező ember kívánja és vágyik a szexre és nem sűrűn fog szükséges rosszként nyilatkozni róla, szóval ne magadból indulj ki, nem te és a te igényeid az etalon.

Az is sokat elárul a hozzáállásodról, hogy nem érted mi a baj azzal, ha az egyik fél szeretné élvezni a szexet és lenne rá igénye, míg a másik szarik bele, a lényeg h neki jó legyen az a két perc. Ilyen mentalitással nem is baj, ha egyedül maradsz.

Tetszik, nem tetszik, egy normális párkapcsolat/házasság fontos része a szex, méghozzá a kielégítő, élvezetes szex. Akivel szar, azzal nem leszek kapcsolatban és főleg nem megyek hozzá!

2023. nov. 1. 18:32
 30/40 anonim ***** válasza:
0%

28! Most látod erre lenne megoldás, hogy bohóckodni itt házassággal. Meg hűséggel.

29! Igen, és szerintem ameddig van keze addig bárki megvan szex nélkül.

Area értem, hogy szükséges rossz, hogy hihetetlenül sok dolognak kell passzolni, aminek az esélye elképesztően kicsi. Tehát valahol az mindig egy feladás, akkor meg minek erőlködik?

2023. nov. 1. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!