Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet emögött? Létezik ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet emögött? Létezik ilyen?

Figyelt kérdés

A párommal 2 hónapja vagyunk együtt. Nagyon figyelmes, romantikus típus. Semmibese tudok beleközni..még. Nyilván nem ismerem még igazán majd úgyis idővel derül ki ki milyen ember. Viszont..két napja mondta hogy van egy meglepetése számomra. Azt mondta gondolkodott rajta mikor adja oda. Láttam hogy izgul és gondolkodik..Mondtam neki hogy hát mutasd akkor kíváncsi vagyok.. egy szép nyakláncot kaptam tőle. Viszont..

Mondta hogy ezt ő már évekkel ezelőtt megvette, mert olyan lánynak szerette volna adni aki annyira szereti mint más nem és akit ő is igazán szeret. Azt mondta eddig nem volt példa rá, ìgy senkinek se adta még oda. Én csak néztem.. egyszerűen megszólalni se tudtam úgy ledöbbentem, ìgy én buta elfogadtam..sokat gondolkodtam az este rajta.. Mivan ha tényleg másnak szánta ? Nem is nekem. Nekem ez nőként elég megalázó lenne. Az önbecsülésemnek.. én ìgy érzem. Nem tudom, nekem nem életszerű hogy évekkel ezelőtt megveszek egy szép nyakláncot hogy majd annak tartogassam akinél érzem hogy más mint a többi. Fogalmam sincs micsináljak. Hordani ìgy nem nagyon szeretném. Viszont megbántani se szeretném, mert tudom hogy iszonyat rosszul esne neki..

Pasik. Tényleg van ilyen? Hogy valaki előre vesz egy szép ajándékot? Csak úgy mert meglátja, megtetszik? És vár arra akinek odaadhassa?

Mit gondoltok? Csinált már valaki ilyet?

Köszi előre is!

21N

2023. nov. 1. 14:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem te óriási buta vagy már meg se haragudj.

"Hogy mért mondta volna ezt hozzá. Csak simán odaadhatta volna hogy tessék neked vettem mert szeretlek."

Jobb lett volna, hogyha akkor hazudott volna?

Igenis léteznek romantikus alkatú férfiak, akik vesznek ajándékot a hozzájuk passzoló személynek évekre visszamenőleg! Te meg nem hiszed el neki!

Minek is vagy vele? Készülnél neki hazudni hogy azért nem hordod, mert ilyen-olyan csak azért mert bizalmatlan vagy.

Szakíts szerencsétlennel, nem érdemled meg őt!

2023. nov. 1. 16:07
 22/29 A kérdező kommentje:
Kedves 21 -es ki mondta hogy hazudnék neki hogy ezért meg ezért nem hordom? Elmondanam neki hogy mit érzek mitől tartok! De örülök hogy ilyen mindenttudó vagy. Kedves:) Többieknek köszi a választ:)
2023. nov. 1. 16:15
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

"De hordani így nem akarom. Ő meg azt fogja kérdezgetni hogy na miért nem?"

Kérdést tettél fel, hogy hogyan vágd át! A következő válaszoló pedig adott tippet rá.

Kit akarsz te átvágni? Érdekes itt kérdezősködsz mert olyan önértékelési gondjaid vannak vagy bizalmatlan vagy egy nyamvadt lánc miatt.

Két hónapja randiztok és nem tudod hogy romantikus alkat-e.

Nem vagyok mindentudó, miért túlzol? Olvasok a soraid között. Különbség. :)

2023. nov. 1. 16:27
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

én ezt bóknak vettem volna és eszembe sem jutott volna megnézni mennyibe került

azt közölte veled te buta liba h számára igazán különleges vagy és hogy rád várt

2023. nov. 1. 17:07
 25/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, k.rvara nem arrol van szo h mennyibe kerul:D nekdm adhatott volna bizsut is ha ugyan ezzel a sztorival all elo. B.szottul nem az erdekel h mennyi de ahogy az elso is irta, abbol is sokat lelehet szurni hogy egy draga ajandekrol van e szo vagy sem .
2023. nov. 1. 18:19
 26/29 A kérdező kommentje:
Es fogadtam mar el ugy bizsu ekszert hogy annyit mondtak. Tessek neked vettem :) k.rvara nem arrol van szo h draga vagy nem draga ekszert kapok. En ugy is szeretnem ha loszart se venne. Maga a helyzet volt fura nekem. Hogy egy ferfi igy elore gondolkodik. De buta libakent nem tudhattam :)
2023. nov. 1. 18:21
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy egy ferfi igy elore gondolkodik."

Azt honnan szeded hogy a férfiak ilyet nem szoktak?

2023. nov. 1. 18:50
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon túlkomplikálod ezt az egészet.Örülj,hogy megtette ezt a szép gesztust!...
2023. nov. 1. 21:54
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Megiscsak kibujt a szog a zsakbol... Tenyleg buta liba vagy...
2023. nov. 2. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!