Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet emögött? Létezik ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet emögött? Létezik ilyen?

Figyelt kérdés

A párommal 2 hónapja vagyunk együtt. Nagyon figyelmes, romantikus típus. Semmibese tudok beleközni..még. Nyilván nem ismerem még igazán majd úgyis idővel derül ki ki milyen ember. Viszont..két napja mondta hogy van egy meglepetése számomra. Azt mondta gondolkodott rajta mikor adja oda. Láttam hogy izgul és gondolkodik..Mondtam neki hogy hát mutasd akkor kíváncsi vagyok.. egy szép nyakláncot kaptam tőle. Viszont..

Mondta hogy ezt ő már évekkel ezelőtt megvette, mert olyan lánynak szerette volna adni aki annyira szereti mint más nem és akit ő is igazán szeret. Azt mondta eddig nem volt példa rá, ìgy senkinek se adta még oda. Én csak néztem.. egyszerűen megszólalni se tudtam úgy ledöbbentem, ìgy én buta elfogadtam..sokat gondolkodtam az este rajta.. Mivan ha tényleg másnak szánta ? Nem is nekem. Nekem ez nőként elég megalázó lenne. Az önbecsülésemnek.. én ìgy érzem. Nem tudom, nekem nem életszerű hogy évekkel ezelőtt megveszek egy szép nyakláncot hogy majd annak tartogassam akinél érzem hogy más mint a többi. Fogalmam sincs micsináljak. Hordani ìgy nem nagyon szeretném. Viszont megbántani se szeretném, mert tudom hogy iszonyat rosszul esne neki..

Pasik. Tényleg van ilyen? Hogy valaki előre vesz egy szép ajándékot? Csak úgy mert meglátja, megtetszik? És vár arra akinek odaadhassa?

Mit gondoltok? Csinált már valaki ilyet?

Köszi előre is!

21N

2023. nov. 1. 14:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne rontsd el már az elején mert aztán az életben nem kapsz tőle semmit, mert úgy lesz vele hogy biztos azt gondolod mondjuk egy utazásról, hogy oda is mással akart menni. 1.voltam
2023. nov. 1. 14:59
 12/29 A kérdező kommentje:

9-es

20 éves

2023. nov. 1. 14:59
 13/29 A kérdező kommentje:
Rendben 11-es értelek. De hordani így nem akarom. Ő meg azt fogja kérdezgetni hogy na miért nem?
2023. nov. 1. 15:01
 14/29 anonim ***** válasza:
79%
Esetleg mondhatod neki hogy nem szereted az ékszereket, ha nincs rajtad alapból sem akkor még hihető is. Amúgy nem teljesen tiszta, 20 évesen vette? De azóta hány év telt el?
2023. nov. 1. 15:07
 15/29 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is van olyan dolog amit úgy vettem, hogy majd odaadom annak, akit a legjobban szeretek (szerelmileg). Bár épp volt párom amikor vettem, de már szakításban voltunk, és már akkor úgy gondoltam, neki biztos nem adom oda. Szóval én nem értem, mi ezzel a probléma. Nem "másnak" vette, hanem "valakinek" akiről nem tudta még akkor hogy ki lesz az, csak remélte hogy lesz valaki a jövőben akivel szeretik egymást. Ne haragudj de ez nekem ilyen direkt problémázásnak tűnik. Miért ennyire kevés az önbizalmad?
2023. nov. 1. 15:13
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem marha aranyos, és inkább azt tartom életszerűtlennek, hogy hazugság lenne.

"HA úgy lenne hogy ezt másnak szánta volna, de visszaadta az illető vagy bármi. NE nekem adja"

Ha ilyen újrahasznosított ajándék lenne, ő pedig ennyire érzéketlen az ilyesmi érzelmi jelentése iránt, akkor nem ezzel a szentimentális körítéssel adta volna át tök random, és nagy izgulva, hanem odanyomta volna valamelyik szülinapodon vagy karácsonyon, hogy "tessék, neked vettem". Minek csinált volna ilyen hazug műsort ahhoz, hogy továbbpasszoljon egy cuccot? Odaadta volna valami alkalomra, hogy akkor legalább nem kell ajándékra költeni.

Hordd nyugodtan, és bízz, hagyd, hogy a kapcsolatban bizonyítsa, hogy valóban ilyen különleges vagy neki. Ha elmondanád neki az ellenérzéseidet és a felállított teóriát, szerintem nagyon csalódott és szomorú lenne.

2023. nov. 1. 15:13
 17/29 A kérdező kommentje:
14-es most 20 eves és azt mondta 3 4 éve vette
2023. nov. 1. 15:19
 18/29 A kérdező kommentje:
15, 16 igen igazatok van ezen én is agyaltam. Hogy mért mondta volna ezt hozzá. Csak simán odaadhatta volna hogy tessék neked vettem mert szeretlek.
2023. nov. 1. 15:22
 19/29 anonim ***** válasza:
92%

16-os vagyok, és Kérdező, amúgy a férfiak is tudnak reménytelen romantikusok is lenni. Szoktak ábrándozni arról, hogy olyannal veszítik el a szüzességüket, akivel nagyon szeretik egymást, meg még arról is, hogy milyen lesz az esküvőjük. Komolyan. 🙂

Szerintem kifogtál egy romantikust, csak ennyi történt. 😊

2023. nov. 1. 15:31
 20/29 anonim ***** válasza:
92%
Tényleg ne rontsd el már az elején.
2023. nov. 1. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!