Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet emögött? Létezik ilyen?
A párommal 2 hónapja vagyunk együtt. Nagyon figyelmes, romantikus típus. Semmibese tudok beleközni..még. Nyilván nem ismerem még igazán majd úgyis idővel derül ki ki milyen ember. Viszont..két napja mondta hogy van egy meglepetése számomra. Azt mondta gondolkodott rajta mikor adja oda. Láttam hogy izgul és gondolkodik..Mondtam neki hogy hát mutasd akkor kíváncsi vagyok.. egy szép nyakláncot kaptam tőle. Viszont..
Mondta hogy ezt ő már évekkel ezelőtt megvette, mert olyan lánynak szerette volna adni aki annyira szereti mint más nem és akit ő is igazán szeret. Azt mondta eddig nem volt példa rá, ìgy senkinek se adta még oda. Én csak néztem.. egyszerűen megszólalni se tudtam úgy ledöbbentem, ìgy én buta elfogadtam..sokat gondolkodtam az este rajta.. Mivan ha tényleg másnak szánta ? Nem is nekem. Nekem ez nőként elég megalázó lenne. Az önbecsülésemnek.. én ìgy érzem. Nem tudom, nekem nem életszerű hogy évekkel ezelőtt megveszek egy szép nyakláncot hogy majd annak tartogassam akinél érzem hogy más mint a többi. Fogalmam sincs micsináljak. Hordani ìgy nem nagyon szeretném. Viszont megbántani se szeretném, mert tudom hogy iszonyat rosszul esne neki..
Pasik. Tényleg van ilyen? Hogy valaki előre vesz egy szép ajándékot? Csak úgy mert meglátja, megtetszik? És vár arra akinek odaadhassa?
Mit gondoltok? Csinált már valaki ilyet?
Köszi előre is!
21N
Én 21 voltam mikor egy fesztiválon találtam egy Swarovski kristályos ezüstgyűrűt, bevittem a zaciba, azt mondták ér 300ftot. Mondom na, vehetek egy kiló kenyeret.. Mondta a nő hogy adjam egy olyan lánynak akit szeretek, az a gyűrű azóta is megvan.
Lehet szerintem ilyen, hogy megveszi előre, de tényleg nem életszerű hogy olyanokra költ, amik ki tudja valaha gazdára találnak-e, esetleg nézesd meg mennyit érhet, ha viszonylag drága akkor azt jó eséllyel másnak szánta. Ha olcsó, akkor valószínűleg igaz amit mond.
Hany eves a barátod?
Kerdezgesd arrol az esetrol mikor megvette a lancot, hatha levagod belole hazudike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!