Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom mindenért ugráltat?
Mi történik, ha nemet mondasz?
Pl.megmondod, hogy neked most nincs kedved a viszonzatlan orális szexhez. Ha cumit szeretne, akkor előbb nyaljon ki. Vagy mehet 69es pózban. Amíg ő csinálja, te is csinálod.
Nyugodtan megmondhatod, hogy menjen ki a konyhába és hozzon magának enni-innivalót. Vagy még jobb: üljön le a konyhában/étkezőben enni, ne a nappalit/hálószobát morzsázza össze. Mert gondolom fel se merül, hogy összetakarítson maga után.
Egész bátran meghúzhatod a határaidat. Ha ezért szakít veled, akkor menjen csak, nem kár érte.
1.Beszéld meg vele ezeket. Ha erre nem is hajlandó, akkor te a jövőben is kiszolgálhatod őt, szexuálisan is, viszonzás nélkül. Vagy elfogadod ezt, vagy nagyon gyorsan szakíts vele, mert jobb nem lesz.
2.Orális szexnél nem elég a rendszeres fürdés, közvetlenül előtte is meg kell mosakodni MINDKÉT félnek. Ettől függetlenül, hatalmas szemétség volt azt mondani, hogy büdös vagy. Ha csak ennyi lenne a rovásán, én akkor is elzavartam volna a bánatba!...ill. Később mindenképpen, de lehet, hogy abban a helyzetben csak sírva fakadtam volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!