Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez lehet egy jel a megcsalásra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet egy jel a megcsalásra vagy csak én gondolok bele többet?

Figyelt kérdés

Barátnőm a hétvégén találkozott egy barátjával (előző munkahelyéről ismeri és nagyon jóban voltak), utoljára 3.5 évvel ezelőtt látták egymást, mert külföldön dolgozik és nagyon keveset jár haza, most is csak az ünnep miatt utazott ide. Én elengedtem, mert tudtam, hogy rég látták egymást, de megegyeztünk, hogy este 8-ra hazaér és utána elmegyünk együtt valahová, de ehelyett majdnem éjfélre ért haza és alig lehetett elérni, meg a "nemsokára otthon vagyok"-kal győzködött..

Másnap megint programot terveztünk közösen, de indulás előtt 1 órával bejelentette, hogy találkozni szeretne még vele egyszer mielőtt visszamegy ez a barát(Hollandiában dolgozik), én erre is rábólintottam, ekkor is meg lett beszélve, hogy gyors összefutnak, elköszönnek egymástól és utána mi ketten beülünk valahová vacsorázni és sétálni egyet, de itt is 3 órával később jelent meg otthon és megint csak alig lehetett elérni. Amikor meg visszaért majd kipattant az örömtől és még bocsánatot se kért, mintha fel se tűnt volna neki, hogy én meg a lakásunkban ültem egyedül és vártam, hogy mikor jön meg és indulhatunk el amit megterveztünk.

Már egy ideje furcsán viseledik, viszi magával a telefonját a fürdőbe, rengeteg időt tölt el rajta és mindig valakivel beszélget. Eddig nem kérdeztem rá, mert már majdnem 3 éve együtt vagyunk és megbízok benne, de ez a furcsa viselkedése 1 hónapja és ez a két hétvégi eset miatt kezdek paranoiás lenni.

2023. okt. 31. 09:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, mert hűtlen hozzád. Te hiába szereted ő nem szeret. Most rossz, de ha nem hagyod el ő fog téged. Sokkal jobban fog fájni úgy.
2023. okt. 31. 18:38
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Mik a fejlemenyek?
2023. okt. 31. 20:02
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem adta oda a telót, kb itt bizonyosodott be, hogy hűtlen hozzád. Rendes pasinak tűnsz, emellett naiv is vagy amit kihasznál rendesen ..ne vesztegesd az időd tovább rá.
2023. okt. 31. 20:12
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne, hogy alakultak a továbbiak?
2023. okt. 31. 21:00
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
3,5 éve nem látta, mennyit találkozzanak beszéljenek pár óra alatt? Persze attól még el lehetett volna érni, de biztos dugtak egy jót és belezavartál a dologba. Szimplán kérdezz rá, úgyis észre veszed ha hazudik
2023. nov. 1. 02:14
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges itt mar barmit kerdezni. Ha hazudik, akkor mar kitart a hazugsag mellett a sirban is. Lebukni se nagyon fog, ellenben ott vagy egy kapcsolatban amiben nulla bizalom maradt. Ezt a bekat mas se nyelne le. Megjegyzem azt is, hogy ezt visszahozni sem lehet, akkor sem, ha valoban artatlan lenne. Nem tudna olyat tenni, mutatni, amitol ujra biznal benne. Itt ki kell mondani a veget, az igaz sztorit sose fogod megtudni, ahogy a szakitasok tobbsegenel sem tudod meg, de a viselkedese alapjan eleg hatarozottan eldontheted a kerdest. Ez messze nem 50-50%. Es megegy gondolat a vegere. A megcsalastol fuggetlenul a viselkedese is valook. Egyenkent is kelletlen, ahogy kezelte a helyzetet, de osszerakva az egeszet en elkuldenem az anyjaba ezzel a viselkdessel. Ugyanis az erzeseidet vegig ignoralta, a vegen el sem ismerte. Ez az erzelmi bantalmazas minositett esete, aminek most epp egy ferfi esett aldozatul. Vedd kezedbe a sorsod es pakold ki a kisasszonyt. Veheti a jegyet Hollandiaba a lovagjahoz, vagy eshet a ket szek koze. Legy eros, mert sok sirassal akar majd manipulalni, ez a jele a buntudatnak, mondani nem tud semmit, mert az a buntudatat erositene, de a veszteseget sem birja elviselni. Ezert a krokodilkonnyek. Volt eselye tisztazni magat, de azzal sem elt, nincs tobb esely, azok nem erdemelnek tobb eselyt, akik onhibajuk miatt nem eltek az elsovel. Felnott emberkent viselje el az ellentmondasos viselkedesenek a kovetkezmenyeit.
2023. nov. 1. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!