Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet egy jel a megcsalásra vagy csak én gondolok bele többet?
Barátnőm a hétvégén találkozott egy barátjával (előző munkahelyéről ismeri és nagyon jóban voltak), utoljára 3.5 évvel ezelőtt látták egymást, mert külföldön dolgozik és nagyon keveset jár haza, most is csak az ünnep miatt utazott ide. Én elengedtem, mert tudtam, hogy rég látták egymást, de megegyeztünk, hogy este 8-ra hazaér és utána elmegyünk együtt valahová, de ehelyett majdnem éjfélre ért haza és alig lehetett elérni, meg a "nemsokára otthon vagyok"-kal győzködött..
Másnap megint programot terveztünk közösen, de indulás előtt 1 órával bejelentette, hogy találkozni szeretne még vele egyszer mielőtt visszamegy ez a barát(Hollandiában dolgozik), én erre is rábólintottam, ekkor is meg lett beszélve, hogy gyors összefutnak, elköszönnek egymástól és utána mi ketten beülünk valahová vacsorázni és sétálni egyet, de itt is 3 órával később jelent meg otthon és megint csak alig lehetett elérni. Amikor meg visszaért majd kipattant az örömtől és még bocsánatot se kért, mintha fel se tűnt volna neki, hogy én meg a lakásunkban ültem egyedül és vártam, hogy mikor jön meg és indulhatunk el amit megterveztünk.
Már egy ideje furcsán viseledik, viszi magával a telefonját a fürdőbe, rengeteg időt tölt el rajta és mindig valakivel beszélget. Eddig nem kérdeztem rá, mert már majdnem 3 éve együtt vagyunk és megbízok benne, de ez a furcsa viselkedése 1 hónapja és ez a két hétvégi eset miatt kezdek paranoiás lenni.
Nekem az fura, hogy mind a ketszer nem lehetett elérni, leszart, pedig megbeszeltetek a talalkozot.
Meg a telefoncipeles...
Nem akarom az ordogot a falra festeni, de nekem ez lanykent is kicsit fura...
20-as: Oké, de amikor a te párod megy el, akkor van utána veled program megbeszélve? Te örülnél, ha úgy „tűnne el” a párod, hogy közben konkrét program miatt várod haza?
Szerintem ezt a szitut meg lehetett volna úgy is oldani, hogy észreveszi a csaj, hogy elszaladt az idő, hazaszól. (Nem mindig állít be az ember „ébresztőt”, és jó társaságban repül az idő.) Akár meg is kérhette volna a párját, hogy baj-e, ha még marad, és átteszik máskorra a talit, vagy lehetett volna olyan verzió is, hogy mondjuk hármasban folytatják az estét, telefon haza, mit szólnál, ha xy is csatlakozna, és hárman mennénk még el ide vagy oda. Bármi jobb annál, mint semmibe venni azt, hogy utána a párjával volt programja, és ő meg várja, mint egy hülye. Igenis gyanús az egész.
A telefonjában viszont ne kutakodj, ritka undorító dolog még ilyen gyanakvós esetben is.
24-es, 20-as vagyok.
Igen, igazad van. Nem jól kezelte a hölgyike a helyzetet, biztos rosszul esne nekem is.
Inkább arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy nem biztos hogy van köztük valami.
Ezt a párosnak kéne megbeszélni, hogy ki mennyit vár a másiktól. Remélem sikerül is.
Ha pasim lennel es nem lenne rejtegetni valom, megmutattam volna a telefonom, hogy megnyugodj... Ehelyett ellensegeskedik, amitol csak meg gyanusabb.
En nem szoltam volna neki, valahogy kideritettem volna a kodjat es megneztem volna, mert igy ha van is valami, most ki fogja torolni...
Ezt én sem értem, hogy ha nincs rejtegetni valója miért nem adta oda, én simán odaadtam bolna, max azt kértem volna hogy a legjobb baratnommel ne olvasgassa a lelkizeseinket.
Nem vagyok telefonba kukkantgató párti, de már velem is előfordult a bizonytalanság, azt mondta nézzek bele nincs semmi, aztán mkkor azt mondtam oké, mutasd, felmergedt. Végül megmutatta,nem olvastam bele semmibe, de igazabol ha belegondol az ember ugyis lenne annyi esze hogy töröl. Végül úgy kiakadt hogy én ilyet mertem kérni, hogy azt mondta pakoljak. Majd hogy ne ne ne.
Vannak akik túl érzékenyek a telefon témára, de mint emlitettem ha nincs takargatni valóm nem esne nehezemre hogy így megnyugtassam a párom.
Nézd, nem tudom mit gondoljak én sem, mert nyilván nem veheted el erőszakkal a telefont, de így ahogy előttem is írták simán kitörölhette azóta. Egyutt érzek veled, nagyon rossz lehet most neked.
De ha a poharat félig tele szeretnéd látni, tényleg lehet csak Te gondolod túl. Ennek ellenére nem volt helyén való ahogy kezelte a helyzetet/helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!