Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha sokat gondolok arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sokat gondolok arra, hogy jó lenne mással lenni úgy, akkor valószínűleg képes lennék a megcsalásra?

Figyelt kérdés

Folyton ezen kattog az agyam, mert nagyon kívánok egy másik férfit, elsősorban ez testi vágy. Viszont nem vagyok egyedülálló.

Vagy más az, hogy mit merünk megtenni gondolatban és más, amire tényleg képesek vagyunk a valóságban?

2013. febr. 27. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel van konkrét személy,akire vágysz,így nagy bizonnyal képes lennél rá...Jön egy olyan szituáció,te elérzékenyülsz és ledobod a bugyid neki rögvest....

Ha nem lenne konkrét személy,csak úgy fantáziálgatnál,akkor nem lenne gond! Viszont így szerintem nagyonis van...

2013. febr. 27. 12:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Mindennek ellenére úgy érzem, hogy a kérdéses pillanatban nem tenném meg. Már sokszor végiggondoltam, de mindig az éppen aktuális lelkiállapotomtól függ az eredmény. Egyébként valószínűleg nem fogok ilyen helyzetbe kerülni, hogy vele eljussak idáig, mert éppen a vonzalom miatt hanyagoljuk a kapcsolattartást mostanában.
2013. febr. 27. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg már most elhitetted magaddal a dolgot, úgyhogy vágysz rá. A vágyakat pedig nem jó elfojtani... mondd el a pasidnak, talán akkor elmúlik! :)
2013. febr. 27. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Bárki képes LENNE rá, a különbség abban vagy hogy ki akarja megtenni és ki nem....
2013. febr. 27. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!