Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác, meg hát amúgy is, ha összejövök valakivel lelkiismeret furdalásom van... miért?Miért van ez velem?
:( magamat nem tudom elfogadni vagy félek?... mert tetszik, tényleg... nem rég jöttünk össze, és ha rá gondolok mintha... két énem veszekedne, hogy helyesen tettem és ennek az ellentéte:( az osztály is cikizni fog.. ez is befolyásol vajon? segítsetek kérlek... :\\\'( (16 vagyok, első barátom 3 nap után repült mert zavart h nem hagy szinte élni, nagyon sietett, feszt csak smárolni akart meg tapizni...)
Válaszaitokat előre köszönöm...
Le is írtad a problémát.
Azért vitatkozik a két éned egymással, mert az legelső barátod rossz élményként maradt meg benned.
Szerintem meg tudod oldani egyedül is, de lehet, hogy pszichológusra is szükséged lesz. Hasonlít ez a dolog egy kicsit a kiskori szexuális zaklatáshoz.. Hogy később mikor komoly kapcsolatuk lesz nem biztos, hogy élvezni fogják a szexet etc..
Szurkolok, hogy sikerüljön. Ügyeslégy (:
köszönöm a válaszokat! Ömm. úgy van hogy az osztályban van ez a kis csapat, a fiú ennek a tagja.. én meg szerelmes voltam a másik srácba is, aki szintén a tagunk ez kicsit bonyolult. azt tudom h a barátaimmal maradok csak olyan fura...
de valamelyest megnyugtattatok köszönöm :)
Igen, valami ilyesmi van bennem, csak még magamnak se akarom bevallani... nem értem miért nem tudok ilyen téren olyan rugalmas lenni mint a többi lány....
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!