Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én érzem úgy,hogy egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy,hogy egyre több férfi vállalja fel nyíltan,hogy a kövér nőket szereti?

Figyelt kérdés
Finoman szólva sem dicsőség,ha egy férfinak nagyon kövér nő a társa.Biztos sokan ezért szégyenlik ezt bevállalni.Viszont úgy látom-lehet tévedek-,hogy egyre többen vállalják be,hogy csak a nagyon nagy nőkhöz vonzódnak.Az ilyen alkatú nők is így látják?

2023. okt. 30. 10:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igazad van. Csakhogy több helyen olvastam kövér nőtől,hogy csak szexre kellett a férfinak,nyíltan nem akarta őt felvállalni.
2023. okt. 30. 12:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindig voltak olyanok, akiknek tetszettek a kövér nők és olyanok is, akiknek nem. Ez nem dicsőség kérdése, most hiába választ valaki magának vékony nőt, mert az társadalmilag elfogadott és közben a telt formákra bukik, mert csak saját magával szúr ki.
2023. okt. 30. 12:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
kövér nőként egyáltalán nem érzem, hogy a pasik ezt kedvelnék. Egy ilyen dagadéknak, mint én, csak az alja jut úgyis...
2023. okt. 30. 12:33
 14/21 A kérdező kommentje:
Túl önkritikus vagy magaddal.Hidd el,sok normál alkatú,értelmes férfi szereti a kövér nőket.Őszintén írom:lehetnének "jó alakú" kedveseim is,de ők nem vonzanak.Nekem a kövér nők szépek,vonzóak.
2023. okt. 30. 12:37
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek a 13-al. Előző párom a kapcsolatom elején oda volt értem 83 kiló voltam 164cm-hez. Aztán egy év után lekövérezett az ágyban , de addig érdekes jó voltam neki...a kihasználásra. Ki is basztam azóta meghíztam hála a lelki nyomorának.

Senki nem akar komoly kapcsolatot egy ilyen nővel , pedig az exem is egy kivételes nőt engedett el.

2023. okt. 30. 13:07
 16/21 A kérdező kommentje:
83 kg nem kövér,max. telt.Bosszúból híztál meg? Jól értettem?
2023. okt. 30. 13:14
 17/21 anonim ***** válasza:
58%
Nezd meg a gorog noi szobrokat, kozepkori festmenyeket. Nem a kisfius kinezetu deszka noket fogod latni rajta. Az mas kerdes, hogy neked az izlesed megrekedt ezen a szinten, mase lehet mas.
2023. okt. 30. 14:05
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát alapból Mo.-n rengeteg az elhízott ember, akkor így nézve nem sok választási lehetőség van.
2023. okt. 30. 16:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem bosszúból híztam meg hanem azért fel cseszték az agyam. Hogy amikor látom a másik két pofára tömi magát mert nem tud hízni én meg két levegő vételtől is tudok....na akkor ott azon a napon elszakadt a cérna és én is elkezdtem megengedni magamnak minden jót.

Most újra kezdem a fogyást, ennyi. Most tartok ott hogy le higgadtan.

2023. okt. 30. 21:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha van lehetőség "válogatni" semmiképpen nem jönnék össze sem duci, sem kövér lánnyal, nővel.

Nem bántom őket, mert sokuk nem tehet arról, hogy kövér lett, de én inkább a soványabb nőkhöz vonzódom.

2023. okt. 31. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!