Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy,hogy egyre több férfi vállalja fel nyíltan,hogy a kövér nőket szereti?
Egyet értek a 13-al. Előző párom a kapcsolatom elején oda volt értem 83 kiló voltam 164cm-hez. Aztán egy év után lekövérezett az ágyban , de addig érdekes jó voltam neki...a kihasználásra. Ki is basztam azóta meghíztam hála a lelki nyomorának.
Senki nem akar komoly kapcsolatot egy ilyen nővel , pedig az exem is egy kivételes nőt engedett el.
Nem bosszúból híztam meg hanem azért fel cseszték az agyam. Hogy amikor látom a másik két pofára tömi magát mert nem tud hízni én meg két levegő vételtől is tudok....na akkor ott azon a napon elszakadt a cérna és én is elkezdtem megengedni magamnak minden jót.
Most újra kezdem a fogyást, ennyi. Most tartok ott hogy le higgadtan.
Ha van lehetőség "válogatni" semmiképpen nem jönnék össze sem duci, sem kövér lánnyal, nővel.
Nem bántom őket, mert sokuk nem tehet arról, hogy kövér lett, de én inkább a soványabb nőkhöz vonzódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!