Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én érzem úgy,hogy egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy,hogy egyre több férfi vállalja fel nyíltan,hogy a kövér nőket szereti?

Figyelt kérdés
Finoman szólva sem dicsőség,ha egy férfinak nagyon kövér nő a társa.Biztos sokan ezért szégyenlik ezt bevállalni.Viszont úgy látom-lehet tévedek-,hogy egyre többen vállalják be,hogy csak a nagyon nagy nőkhöz vonzódnak.Az ilyen alkatú nők is így látják?

2023. okt. 30. 10:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
A férfiak dicsőségből választanak társat?
2023. okt. 30. 10:49
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a nagyon kover noket , de a nagyon vekonytol a formas husos lanyok is be jonnek, de nalam az amikor mar inkabb duci mint husos nem jon be.
2023. okt. 30. 11:03
 3/21 A kérdező kommentje:

Nem dicsőségből,csak sok szégyenli felvállalni,hogy a kövér nőket szereti.

Én nem értettem soha,miért kellene szégyenlenem,hogy vonzódom az extrém kövér nőkhöz.

2023. okt. 30. 11:09
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
3. Az a baj , hogy ez nem cdak a kover nokre igaz. Sok no sem meri felvalani ha olyan ferfi tetszik neki aki nem feltetlen mindenkinek.
2023. okt. 30. 11:17
 5/21 A kérdező kommentje:
Pedig minden csoda 3 napig tart.Mikor anno a kollégáimnak bemutattam a 192 kg-os kedvesemet,döbbenet volt az arcukon.Aztán idővel megszokták,nem foglalkoztak vele. Legalábbis előttem nem....
2023. okt. 30. 11:22
 6/21 anonim ***** válasza:
79%
Mi számít extra kövérnek? Az egyik kolléganőm 90kg körül mozog 165cmhez és mióta ismerem nem volt gondja a pasizással, sőt. Igaz ő szerintem nem vészes kategória, de láthatóan sok rajta a túlsúly.
2023. okt. 30. 11:22
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te most egyszerűen megerősítést keresel ahhoz, hogy ne érezd magad furcsa perverznek a nem szokványos (mi több, eléggé egészségtelen dolgokhoz kötődő) ízlésed miatt, és ezért megpróbálod magad azzal hitegetni, hogy biztos sokaknak másoknak is bejön, csak szégyellik. Nem így van.
2023. okt. 30. 11:46
 8/21 A kérdező kommentje:

Nem keresek megerősítést.Perverz sem vagyok,de tény,hogy különös az ízlésem.

Arra vagyok kíváncsi,hogy csak én tapasztalom-e,amit a kérdésben kiírtam,esetleg más is így gondolja-e?

2023. okt. 30. 11:49
 9/21 anonim ***** válasza:
0%

6.

Ha ez a súly leginkább a mellén meg a fenekén van, akkor nagyon sokan odáig lesznek érte, főleg a feketék (bár Magyarországon ez még ritka)

2023. okt. 30. 11:52
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel sincsenek többen, mint 15 éve. Nem nagyon találkoztam még olyannal aki ezt szégyellné, miért is kéne? Normális közegben ez senkit se érdekel.
2023. okt. 30. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!