Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy,hogy egyre több férfi vállalja fel nyíltan,hogy a kövér nőket szereti?
Figyelt kérdés
Finoman szólva sem dicsőség,ha egy férfinak nagyon kövér nő a társa.Biztos sokan ezért szégyenlik ezt bevállalni.Viszont úgy látom-lehet tévedek-,hogy egyre többen vállalják be,hogy csak a nagyon nagy nőkhöz vonzódnak.Az ilyen alkatú nők is így látják?2023. okt. 30. 10:48
1/21 anonim válasza:
A férfiak dicsőségből választanak társat?
2/21 anonim válasza:
Nem szeretem a nagyon kover noket , de a nagyon vekonytol a formas husos lanyok is be jonnek, de nalam az amikor mar inkabb duci mint husos nem jon be.
3/21 A kérdező kommentje:
Nem dicsőségből,csak sok szégyenli felvállalni,hogy a kövér nőket szereti.
Én nem értettem soha,miért kellene szégyenlenem,hogy vonzódom az extrém kövér nőkhöz.
2023. okt. 30. 11:09
4/21 anonim válasza:
3. Az a baj , hogy ez nem cdak a kover nokre igaz. Sok no sem meri felvalani ha olyan ferfi tetszik neki aki nem feltetlen mindenkinek.
5/21 A kérdező kommentje:
Pedig minden csoda 3 napig tart.Mikor anno a kollégáimnak bemutattam a 192 kg-os kedvesemet,döbbenet volt az arcukon.Aztán idővel megszokták,nem foglalkoztak vele. Legalábbis előttem nem....
2023. okt. 30. 11:22
6/21 anonim válasza:
Mi számít extra kövérnek? Az egyik kolléganőm 90kg körül mozog 165cmhez és mióta ismerem nem volt gondja a pasizással, sőt. Igaz ő szerintem nem vészes kategória, de láthatóan sok rajta a túlsúly.
7/21 anonim válasza:
Kérdező, te most egyszerűen megerősítést keresel ahhoz, hogy ne érezd magad furcsa perverznek a nem szokványos (mi több, eléggé egészségtelen dolgokhoz kötődő) ízlésed miatt, és ezért megpróbálod magad azzal hitegetni, hogy biztos sokaknak másoknak is bejön, csak szégyellik. Nem így van.
8/21 A kérdező kommentje:
Nem keresek megerősítést.Perverz sem vagyok,de tény,hogy különös az ízlésem.
Arra vagyok kíváncsi,hogy csak én tapasztalom-e,amit a kérdésben kiírtam,esetleg más is így gondolja-e?
2023. okt. 30. 11:49
9/21 anonim válasza:
6.
Ha ez a súly leginkább a mellén meg a fenekén van, akkor nagyon sokan odáig lesznek érte, főleg a feketék (bár Magyarországon ez még ritka)
10/21 anonim válasza:
Semmivel sincsenek többen, mint 15 éve. Nem nagyon találkoztam még olyannal aki ezt szégyellné, miért is kéne? Normális közegben ez senkit se érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!