Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál a pároddal ha baleset miatt àpolásra szorulna lehet már dolgozni sem tudna többet?
Figyelt kérdés
😭2023. okt. 30. 09:08
31/40 Grizesteszta válasza:
#29: Én nem vagyok álszent, reális vagyok. Egy tökéletes-ideális -boldog kapcsolatban (pl amiben most élek) vállalnám, amit kell és maradnék.(sose kerüljön rá sor, de bármi/bármikor bekövetkezhet.) Nem azért, mert 'kötelességem' hanem mert az adott körülményeket figyelembe véve is így lennék boldog. De ha nem voltam boldog a tragédia előtt sem, akkor mitől javulna a helyzet? Akkor nem vállalnám. Tehát az érzelmeiddel kell előbb tisztában lenned és erről nem írtál semmit. Azt sem talán, hogy mennyire friss a kapcsolat , mi van már mögöttetek. Ez sem mindegy...
32/40 A kérdező kommentje:
30 Szèp dolog ha megtetted,de ehhez valaki az anyagiakat biztosította. Mert én vagy dolgozom , mert nem home office a munkám egyàltalàn, vagy otthon àpolok…
Ha nem dolgozom akkor ketten ülnénk otthon és szép lassan el vesztünk mindent.
2023. okt. 30. 11:49
33/40 anonim válasza:
Nekem ezt abból a szempontból nehéz átéreznem, hogy párom szellemi munkát végez. Tehát ha fizikailag le is rokkanna, akkor is tudna dolgozni, és szerencsére a cég segítené is ebben (volt ilyesmire példa náluk). Esetleg valami szellemi munka a jövőben párodnak? A legtöbb helyen már megengedik a HO-t, és ha rokkant, akkor a cég kap plusz engedményeket is, így ők is hajlandóak kivételt tenni, akár a 100%-os HO-szal is. Nyilván ez idő, és addig is ki kell tartani anyagilag, viszont egy lehetséges opció, ha nyitottak vagytok rá. Logisztika, pénzügy pl tipikusan ilyen munka, és talán ezekre van nem felsőoktatási felnőtt képzés is (nem tudom, hogy most mi a hivatalos megnevezése az OKJ helyett).
34/40 A kérdező kommentje:
33. Sajnos ő mezőgazdasàgban dolgozott , itt nincs home office. Ezért is vagyok ennyire elkeseredve és ő is, hogy mi lesz így. Tanulhatna valamit csak az is pénz :(
2023. okt. 30. 11:59
35/40 anonim válasza:
Nagyon erősen fogalmaz a 30-as, de valahol igazat ír.
Te még meg sem próbáltad a dolgot, már azon gondolkodsz, hogy milyen indokkal hagyd el a párod. Ha megpróbáltad volna és azt mondod, hogy nem megy, akkor még talán érteném is, de így ... történt egy sajnálatos baleset és azonnal kukáznád a párod. Itt ez a baj.
36/40 A kérdező kommentje:
35 Nem az hogy nem próbálom meg, csak gondolni kell erre is…. És itt nem az van hogy megpróbálom és nem sikerül …mindketten belebukhatunk nah akkor mi lesz :(
2023. okt. 30. 14:31
37/40 anonim válasza:
Elhagynam, mert az en kezdo tanari fizumbol nem tudnank alberletet fenntartani+megelni. Viszont ha hazamegy a szulovarosaba a gazdag szuleihez, akkor legalabb o nem nyomorogna.
38/40 anonim válasza:
Én vagyok a harmincas, nem fogalmaztam erősen.
Ha valakit szeretek, szívből (tudom krva elnyűtt szó), azért feláldozom a saját életem.
Ezért vagyunk emberek, ha ez jelent valamit is számodra.
39/40 anonim válasza:
Anyagiakat senki nem biztosította. Én nem állandó ho-ban vagyok, ha nem voltam otthon, akkor fizettem egy nővért, így elment az életem és teljesen anyagilag. DE, ha ezt nem tettem volna meg, én lehánynám magam. Ennyi
40/40 anonim válasza:
És ezt bárkiért megteszem, akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!