Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál a pároddal ha baleset miatt àpolásra szorulna lehet már dolgozni sem tudna többet?
Figyelt kérdés
😭2023. okt. 30. 09:08
21/40 anonim válasza:
Nem hiszem. A férfiak otthagyják a nőjüket, ha lerobbannak, nem lennék lúzer nővérke.
22/40 A kérdező kommentje:
Nem azon töröm a fejem hogy dobjam ki csak nyomaszt a dolog :(
És sokat nem alszok agyalok mi lesz.
És az én keresetem nem olyan jó, hogy mindenre elég legyen.
Rokkantsági nyugdíj … van a rokonságban aki kap 48 ezret …azzal aztàn nem lennénk beljebb.
2023. okt. 30. 11:03
23/40 Grizesteszta válasza:
#22:Ki volt a hibás a balesetben? A párod? A másik fél? Mindketten?
24/40 anonim válasza:
Biztositas nincs? Akar lakashitelre, eletbiztositas stb? Ha vetlen volt a balesetben, akkor is perkal a biztosito, mert naluk ez kezelt kockazat, van erre penzkeretuk. Ugyvedet keress meg.
25/40 Grizesteszta válasza:
#24: 22 alapján ő már eldöntötte, hogy ez anyagilag bukó, és most a meggyőző érveket keresi, amelyek a szakítás mellett szólnak. De pont azért, mert nem is akar az anyagi-kárpótlási-kompenzációs kérdésekkel foglalkozni vagy ilyen hozzászólásokra reagálni, az a gyanúm, hogy ilyen állapotban ő egyszerűen csak nem akarja már a párját, de ezt kimondani nehezebb, mint a pénztelenséget felhozni okként akár egy névtelen fórumon is.
26/40 A kérdező kommentje:
23 Mindketten… perelni lehetne.
Nem, nem döntöttem el csak ki akartam beszélni az aggàlyaimat.
2023. okt. 30. 11:32
27/40 Grizesteszta válasza:
#26: Hát, ha perelni lehetne, akkor meg kell tenni. Az aggályaiddal itt senki nem tud mit kezdeni, mert nem tudjuk, hogy ez valóban csak anyagi aggály vagy egyszerűen nem akarod leélni az életed ezzel a partnerrel, aki lehet, hogy sose lesz már olyan szinten egészséges, hogy a normál-átlag életvitelre alkalmas legyen... Biztosan csak a pénz aggaszt és nem az állapota?
28/40 anonim válasza:
Azért a sok kommentelő kétlem, hogy még us tenné, hogy az egész életét feladja és évtizedekig ápol valakit.
29/40 A kérdező kommentje:
Őszintèn a betegség is aggaszt, de az, hogy àpoljam nem akkora gond mint az anyagiak. Itt sokan àlszentek, ha a jó háttér adott lenne akkor már nem akkora gond az ápolás sem ….de sajnos nem adott
2023. okt. 30. 11:42
30/40 anonim válasza:
Na, ezért is nincsen már kapcsolatom, családom, barátaim.
Ápoltam embereket kórház helyett, mostam a szros, hugys vödröt, mosdattam, ahogy nálunk a családban alap volt.
Akit szeretek, azért az életemet is, ettől vagyunk emberek.
Nekem már nem maradt senki, én már, ha odakerül, az ápolásin leszek, ahol egy pohár vízet kérni is egy gyémántbánya.
Te egy szar ember vagy, vagyis nem vagy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!