Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál a pároddal ha baleset miatt àpolásra szorulna lehet már dolgozni sem tudna többet?
Figyelt kérdés
😭2023. okt. 30. 09:08
1/40 anonim válasza:
Nincs párom,nem is volt és nem is lesz ezért soha nem lesz ilyen problémám.
42F incel
2/40 anonim válasza:
Igen, ez nem is kérdés. Az elmúlt 8 év alatt megélt közös élmények, a nehézségeink, az egymás iránt érzett töretlen szerelmünk és szeretetünk olyan szinten kovácsolt össze minket, hogy nem lenne kérdés számomra, hogy a bajban is mellette legyek. Elképzelni sem tudom nélküle az életem és mindent megtennék érte.
3/40 anonim válasza:
Attól függ, hány éve vagyunk együtt, milyen a kapcsolat, hány évesek vagyunk, munkán kívül miben korlátoz minket?
5/40 anonim válasza:
Nem vagyunk meg jól, sok a vita, vàlnànk már. Nagyon nehéz helyzetbe lennènk ha ez megtortenne
6/40 A kérdező kommentje:
3 éve , élettársi kapcsolatban , gyerek nincs. Házasság csak azért nem mert én nem hiszek benne nőkènt.. ő már volt hàzas egyszer.
Munkában korlàtozna és igazából mindenben. Felmerült ez az opció sajnos azért írtam ki a kérdést.
2023. okt. 30. 09:24
7/40 anonim válasza:
Ha igazán őszinte, mély érzéseid vannak a párod iránt, fel sem merül a kérdés.
8/40 A kérdező kommentje:
A mèly èrzèsekből nem élünk meg sajnos :( ha az ő fizetèse kiesik és èn is kevesebbet tudok vàllalni, csak hogy àpoljam akkor viszi a házat a bank, nem lesz villany nem lesz kaja …lehet túl racionàlis vagyok de megfordult a fejemben.
2023. okt. 30. 09:30
9/40 anonim válasza:
Ennyi erővel a gyerekedet vagy más rokonodat is kidobod, ha lebetegszik?
Vagy itt csak arról van szó, hogy már nem termel pénzt és ezért nem akarsz vele maradni!?
10/40 anonim válasza:
Nincsen segítség? Rokonok vagy pár alkalomra házi ápoló fogadni?
Mi lenne, ha te egyáltalán nem lennél a képben? Ki gondoskodna róla?
Legrosszabb esetben marad a szociális otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!