Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek egy idegen miatt van rossz kedve egész nap? Normális dolog ez?
Figyelt kérdés
A Jóbarátok a kedvenc sorozata, nagyon gyakran nézi és ma vagy tegnap meghalt az egyik szereplője. Délelőtt volt közös programunk a barátainkkal és végig búvalbaszott volt meg folyton jönni akart haza, mert rossz kedve van meg szomorú. Szerintem ez túlzás, engem is volt már, hogy egy színész halála elszomorított pl.Gesztesi néhány éve, de kb.20másodpercre aztán minden ment tovább, nem ismertem őt, fogalmam sincs milyen ember volt. Ez a pasi is 25 éve szerepelt egy sorozatban, már alig emlékeznek rá és ki tudja milyen ember volt. Sokszor idegesít a barátnőm felfogása/hozzáállása a dolgokhoz, de ez a mai főleg kiveri a biztosítékot. Olyan érzésem van, mintha szenvedni akarna, de nincs oka és ilyen hülyeségeket nagyít fel, hogy szomorú lehessen. Ti hogyan kezelnétek? Mert nekem kezd el tűnni a türelmem.2023. okt. 29. 17:15
11/13 anonim válasza:
Nem mindenki olyan, mint te. A rajongás erről szól, hogy valakinek az a színész, zenész, sportoló stb. nagyon sokat adott, és ezért felnéz rá, tiszteli, szereti, rajong érte... és pont ezért néha van olyan, hogy meg is gyászolja. Nem értem, neked miért ekkora baj ez. Eléggé érzéketlen vagy.
És 10-es, de, érzéketlen vagy. Ez nem rólad szól, hanem arról, aki gyászolja. Annak adott valami pluszt.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem értem tényleg, hogy egy idegen ember hogyan lehet ilyen hatással rá, mert csak a karakterét ismeri (az meg nem halt meg) a színész életéről kb.semmit sem tud, de pár hete ByeAlex macskáját siratta meg szóval nem is tudom miért tudok az ilyesmin még meglepődni.
2023. okt. 30. 11:16
13/13 anonim válasza:
Azt kéne megértened, hogy nem vagyunk egyformák, téged nem érint meg, mást meg igen. Én az előbb szomorodtam el (a napomat mondjuk nem fogja meghatározni negatívan), mert egy macskás csoportban, ahol benne vagyok Facebookon, olvastam, hogy meghalt vkinek a cicája. Akkor lenne kóros a barátnőd viselkedése, ha mondjuk öngyilkosságot fontolgatna. Ha emlékszel, hallottál róla, voltak anno, akik megölték magukat, amikor a Bobbyt kiírták a Dallasból. (Ott amúgy el se hunyt valójában, csak a sorozatban, és később fel is kellett éleszteni, annyira nem tetszett a nézőknek.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!