Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy álltok azokhoz a férfiakhoz, akik külföldön dolgoznak?
Sosem mennék már bele ilyen jellegű távkapcsolatban. Párra vágyom, társra, nem egy állandó vágyalozásra, kvázi társas magányra.
Volt ilyen kapcsolatom és a szüleim korabeliek sokan élnek a mai napig is úgy, hogy apuka külföldre, vagy csak nagyvárosba ingázik, jobb esetben csak hetelni. Láttam ebből eleget ahhoz, hogy SOHA ne akarjak így élni. Volt még tiniként egy-két ilyen próbálkozásom, nem ment, elengedtem. Vagy mind egyhelyen vagyunk, vagy nem alkotunk egy párt/családot.
Nálunk a 2 éves együttélős kapcsolatunkban felmerült ez a lehetőség, de úgy, hogy én végig külföldön élek, párom HO-ban dolgozik és havonta egy hetet kb hazajár Magyarországra.
Rövid ideig (fél év) bevállalnám a távkapcsolatot is a jelenlegi párommal. Új kapcsolatba nem kezdenék ilyen helyzetben.
Semmi extra. Nehéz kivárni a három hetet, és rossz, hogy csak 2-3 napot lehettek együtt, de ha láttok esélyt az összeköltözésre, akkor simán.
A barátommal pont így kezdtük, havi egy találkozóval. Azóta már 6,5 éve együtt élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!