Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy álltok azokhoz a férfiakh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy álltok azokhoz a férfiakhoz, akik külföldön dolgoznak?

Figyelt kérdés
Például 3 hét külföld után 1 hetet Magyarorszàgon van?
2023. okt. 29. 06:13
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Azt hogy nincs olyan időszakban hogy párkapcsolatot letesitsen
2023. okt. 29. 06:19
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Eleve nincs értelme belekezdeni hacsak nem áll a nő szándékában is kimenni, máskülönben halálra van írtélve a kapcsolat, és ritka ami nem megy tönkre a távolságtól már az elején, vagy később, ha mondjuk már lesz közös otthon itthon, és a nő nyakába szakad minden. Ez utóbbi még egy ügyütélés esetén is tönkreteszi a kapcsolatot. Sajnos erre a családomban van példa.
2023. okt. 29. 06:35
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Összejönnek vele, mert gazdag, élősködnek rajta, közben mással dugatják magukat.
2023. okt. 29. 06:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Sosem mennék már bele ilyen jellegű távkapcsolatban. Párra vágyom, társra, nem egy állandó vágyalozásra, kvázi társas magányra.

Volt ilyen kapcsolatom és a szüleim korabeliek sokan élnek a mai napig is úgy, hogy apuka külföldre, vagy csak nagyvárosba ingázik, jobb esetben csak hetelni. Láttam ebből eleget ahhoz, hogy SOHA ne akarjak így élni. Volt még tiniként egy-két ilyen próbálkozásom, nem ment, elengedtem. Vagy mind egyhelyen vagyunk, vagy nem alkotunk egy párt/családot.

2023. okt. 29. 07:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy ilyen ember szeretőnek is kevés, nem még kapcsolatnak.
2023. okt. 29. 08:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Baratsagnak ok. N
2023. okt. 29. 09:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Nálunk a 2 éves együttélős kapcsolatunkban felmerült ez a lehetőség, de úgy, hogy én végig külföldön élek, párom HO-ban dolgozik és havonta egy hetet kb hazajár Magyarországra.

Rövid ideig (fél év) bevállalnám a távkapcsolatot is a jelenlegi párommal. Új kapcsolatba nem kezdenék ilyen helyzetben.

2023. okt. 29. 10:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem jönnék össze ilyen férfivel. Ez egy lájtosabb távkapcsolat, amit én nem bírnék. Nekem szükségem van a rendszeres, viszonylag gyakori találkozásra a kapcsolat elején is (nem minden nap feltétlenül, de az nekem nem pálya, hogy havonta lássam kb.).
2023. okt. 29. 14:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. okt. 29. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Semmi extra. Nehéz kivárni a három hetet, és rossz, hogy csak 2-3 napot lehettek együtt, de ha láttok esélyt az összeköltözésre, akkor simán.

A barátommal pont így kezdtük, havi egy találkozóval. Azóta már 6,5 éve együtt élünk.

2023. okt. 29. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!