Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy a párom más férfiakhoz hasonlít?
A barátnőm állandóan más férfiakkal példálózik, hogy kiemelje ha valami nem tetszik bennem.
Friss kapcsolatról van szó. Nekem tetszik a lány de már kezd az agyamra menni ez a manipulatív viselkedés, hogy már mindjárt a szomszéd kutyája is ügyesebb mint én. Lehetséges, hogy csak jót akar nekem? Annyira rossz ember nem vagyok :)). Én egyetértek, hogy el kell fogadni a másikat, a kapcsolat kompromisszumokkal jár, azonban ha túl sok dolog van ami nem tetszik az illető személyiségében akkor továbbállok és nem rombolom le az önbizalmát.
Legközelebb kérdezd meg ha valakihez hasonlít, hogy:
- na és ő is így dobna ki téged?-
Volt ilyen barátnőm. A tipikus mindig mindenki mindenben jobb volt nálam, ő az egyszemélyes tökéletesség az egész életében bármi rossz történt vele az más hibája volt. Nem szabad ezt pár dugasnal, pár hétnél tovább húzni mert bele szeretsz és megeszi a lelkedet. Egyetlen dolgot tanultam meg abból a kapcsolatból:
Ha ilyesmivel találkozok az első alkalomnál szólok, hogy fejezze be. A másodiknál tilt-torol-pusztulj az életemből.
Szívesen
33/F
5-nek igaza van. Nem, a csaj nem akar neked jót, ez egy nagyon negatív tulajdonság, le fog építeni lelkileg. Ő téged nem felemel, hanem lehúz.
Ha jó a csaj, dugd meg párszor, aztán ha meguntad, akkor a legközelebbi beszólásnál dobd ki a p.csába. Úgysem fog működni vele a dolog, mert emiatt hamarosan így is-úgy is kiábrándulsz belőle, szóval nem kell sajnálni.
Ez az egyik legutálatosabb szokás. Szülők is elkövetik a gyereknevelésnél. Az ilyen embert messziről el kell kerülni.
N
7-es, az én nagymamám is ilyen volt. A falu összes leánya mind szebb, jobb és okosabb volt nálam. Lehajtott fejjel jártam az utcán, annyi önbizalmam se volt a nevelési elvei miatt.
A kérdezőnek viszont van választása, nem kell ezt hallgatnia, ha nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!