Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vonzódom annyira a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódom annyira a szőrös férfiakhoz? Szerintem, szőrfétisem van. Ez normális?

Figyelt kérdés

2017. máj. 29. 21:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tök mind1? Mit kattogsz most ezen? Alapvetően én is a szőrös és nem a gyantázott férfiakat kultiválom! :D
2017. máj. 29. 21:42
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Miért érdekes az, hogy mihez vonzódsz? Nekem elég szőrös a mellkasom, de még a hasam is, ezek szerint akkor én már kész adonisz vagyok? :O
2017. máj. 29. 21:42
 3/14 anonim ***** válasza:
Őszintén, nem mindegy neked? Olyannal jössz csak össze, aki tetszik. Nekem meg olyan nők jönnek be, akik lent nincsenek lecsupaszítva. Tök mindegy miért az tetszik. Ez van és kész.
2017. máj. 29. 21:49
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Szereted orál után a fogaid közül köpködni a szőrcsomókat? Ez is egy perverzió....
2017. máj. 29. 21:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem is az van. Miért fontos, mi az oka?
2017. máj. 29. 21:51
 6/14 anonim ***** válasza:
Én is imádom, egyszer a barátom leborotválta a mellkasát, a szextúl is elment a kedvem utána
2017. máj. 29. 22:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Akkor én maga a főnyeremény lennék számodra:D
2017. máj. 29. 22:08
 8/14 anonim ***** válasza:
40%

Nekem még a hátam is szőrös, na? :) Vannak nők akik szeretik és vannak a kislányok. De egy férfi alapvetően szőrös. A mellkasom valóságos szerelem-pázsit!

26/F

2017. máj. 29. 22:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Fussunk össze valamikor! Én kellek neked! ;-)

Csók!

Chewbacca

2017. máj. 29. 23:38
 10/14 anonim ***** válasza:
20%

Jaj istenem hány éves vagy 12 ? Nem hallod, beteg vagy agyilag kezeltesd magad, mert ez később komoly szövődményekhez vezethet, ami által akár egy pulikutyában is szerelmet láthatsz.

Egyik nőnek ez másiknak az jön be. Nekem alapvetően a lábamon és karomon kívül mindenhol gyantázva/borotválva van, de volt már barátnőm akinek inkább a szőrös jött be. Viszont több volt,akinek ez jött be.

Kislányok.....azért mert a szőrtelen férfiakhoz vonzódnak ? :D Én meg szoliba járok, gyantáztatni, szemöldökömet is szedem, mégsem vagyok meleg, csak igényes ;) Jaaaa igen... és lehet több nőm is volt :DD

2017. máj. 30. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!