Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom annyira a szőrös férfiakhoz? Szerintem, szőrfétisem van. Ez normális?
Nekem még a hátam is szőrös, na? :) Vannak nők akik szeretik és vannak a kislányok. De egy férfi alapvetően szőrös. A mellkasom valóságos szerelem-pázsit!
26/F
Fussunk össze valamikor! Én kellek neked! ;-)
Csók!
Chewbacca
Jaj istenem hány éves vagy 12 ? Nem hallod, beteg vagy agyilag kezeltesd magad, mert ez később komoly szövődményekhez vezethet, ami által akár egy pulikutyában is szerelmet láthatsz.
Egyik nőnek ez másiknak az jön be. Nekem alapvetően a lábamon és karomon kívül mindenhol gyantázva/borotválva van, de volt már barátnőm akinek inkább a szőrös jött be. Viszont több volt,akinek ez jött be.
Kislányok.....azért mert a szőrtelen férfiakhoz vonzódnak ? :D Én meg szoliba járok, gyantáztatni, szemöldökömet is szedem, mégsem vagyok meleg, csak igényes ;) Jaaaa igen... és lehet több nőm is volt :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!