Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Barátnőm, el akarja kérni a facebook jelszavamat. Én elmondtam neki, hogy soha nem adtam meg senkinek és én se kértem el és, hogy ez így is fog mindig maradni. Erre ő megharagudott és azt mondja, hogy nekem a facebook jelszóm fontosabb, mint a kapcsolatunk és, hogy jelszó megadása nélkül mi nem lehetünk boldogok.2017. máj. 20. 13:53
1/9 anonim válasza:
Annyi bitos, hogy ha megadod neki akkor hatványozódni fog minden problémád.
2/9 anonim válasza:
Itt a gondolatrendőrség beszél,kérem ezt a kapcsolatra alkalmatlan lényt távolítsa el az életéből!
3/9 anonim válasza:
Amit a barátnőd csinál azt úgy hívják, hogy zsarolás. Páros lábbal rúgnám ki.
5/9 anonim válasza:
Ebbol keletkezik a beteges feltekenyseg. Szenvedes.
8/9 BlackSword válasza:
vágd ki, mint macskát kakikálni... Vagy mint a taknyot...
9/9 A kérdező kommentje:
6. válaszoló: Nem adta meg, de mondtam is neki, hogy én nem fogom elkérni tőle.
2017. máj. 21. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!