Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki mikor kezdett el járni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mikor kezdett el járni fiúval/lánnyal járni először?

Figyelt kérdés
Hány évesen volt az első csajod/pasid?
2009. jan. 2. 18:52
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:

első komoly barátnő 16 évesen, igazi szenvedéllyel :P

első csók 15 évesen

f/17

2009. jan. 7. 18:01
 32/36 anonim válasza:
12 év F/13 és akkor első csoók
2009. jan. 8. 20:04
 33/36 anonim válasza:
17 voltam, a kapcsolat 1 hónapig tartott és nem maradt szép emlék. Bánom, h nem vártam még 1 picit (akármennyire is cikisen hangzik a mai "nem kell a gyerekkor, legyünk felnőttesek minél előbb"-világban...) 18. szülinapom előtt ismerkedtem meg az első szerelmemmel, és ha lehet, akkor még az első igazi csókot is neki tulajdonítanám... :)
2009. jan. 9. 19:37
 34/36 anonim válasza:
Én 14 évesen kezdtem járni egy fiúval asszem 18 volt akkor! azota sok pasim volt! 16/l
2009. jan. 11. 14:57
 35/36 anonim ***** válasza:

Én már 9 évesen jártam vele,de dobtam...aztán most dec. 06-án (a mikulás bulin)megint összejöttünk...nah,kezdem az elejéről...Megkérdezte tőlem:"Szeretsz?Én válaszoltam:"Ööööö...erre most nem tudok konkrét választ adni"(jujj de égés volt)Ő:"Ok akkor majd hétfőn megmondod"

Én:"Ok,és te szeretsz?"Ő:Ööööö...(és ekkor elmosolyodott):)

10 perccel később láttam,hogy ott van a Büfénél és ennyit mondtam:"A válaszom Igen."

Ettől kezdve minden nap elköszönéskor adtam neki puszit:)Egészen addig ameddig pletykák nem jöttek hozzám:/

"Attila szerelmes Julcsiba,Anettbe,Zsuzsiba!"(és télleg!folyton ott van melletük és beszélget velük)ekkor betelt a pohár és megmondtam neki ,hogy mit hallottam róla!Erre Ő:"Nem csak te vagy az egyetlen lány az osztályban!"És szakítottam vele...Innentől kezdve az osztályból az összes fiú utált és azt mondták:"Te csak kihasználtad Attilát!"(jajj,ekkor úgy megvertem volna őket!!)AZT KIHAGYTAM,HOGY ATTILA AZ OSZT.TÁRSAM!!!!De ekkor pont ott sétált Anett és megkértem vmi-re!Arra,hogy hallgatózzon!Megtette és ekkor tudtam meg ,hogy DODÓ TETSZIK NEKI A LEGJOBBAN!!!!Ennyi...

EGY KICSIT HOSSZÚ LETT!!DE UGYE NEM BAJ?

2009. máj. 26. 17:41
 36/36 anonim ***** válasza:

Előző v. adó vok!

1.Azt kihagytam,hogy csak azért járt velem mert meg akart csókolni!!

Ezt mind amit most és az előbb leírtam a legjobb barátnőmtől tudtam meg:Dóritól!Köszönöm Dóri!

2009. máj. 26. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!