Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mikor kezdett el járni fiúval/lánnyal járni először?
Figyelt kérdés
Hány évesen volt az első csajod/pasid?2009. jan. 2. 18:52
11/36 anonim válasza:
16 évesen. Első csók, első pasi, első szex :) 2éve tart
13/36 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1244..
Ugyanaz vagy aki ezt a kérdést tette fel? Nem vagyok hajlandó válaszolni egy kíváncsi kamasznak...
14/36 anonim válasza:
Én 15 éves voltam, de nagyon rövid ideig tartott. 16 évesen kezdődött a mostani párommal és már több mint egy éve vagyunk együtt.
15/36 anonim válasza:
Eddig még nem volt 16 éves lány:( De már én is kezdek félni, h nem lesz:( Ráadásul tipikus "szeretetéhes" lány vagyok
17/36 anonim válasza:
18! és nem érzem, hogy lemaradtam volna valamiről. nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos!
18/36 anonim válasza:
18 voltam amikor megtörtént az első csok, szeretkezés és életemben elöször voltam szerelmes is! Ez 1 éve tart!!!
20/36 anonim válasza:
15, de még a csókig sem jutottunk el...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!