Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan nem beszél velem?
Figyelt kérdés
Szexeltünk, és véletlenül leszakadt az ágy alattunk, vagyis az ágyrács pontosabban kiesett a helyéről (egyikünk sem 100 kg-os nyugi). Nem szereti ha gyorsan nyomom neki, plusz kínos is volt szerinte ez, de én nem bírtam ki nevetés nélkül, de ő kérte hogy ezt hagyjam abba, én meg azt mondtam neki hogy nem számít had dugjalak tovább. Ezután leszállt rólam és le bunkó f*szozott, most meg ignorál. De miért? Ebben szerintem semmi sincs. bolhából elefánt szerintem2023. okt. 24. 15:56
1/21 anonim válasza:
Én is röhögtem volna, nagyon:))
2/21 anonim válasza:
Alattunk is szakadt már le az ágy 😂😂😂😂
Nincs ebbe semmi. Gyenge francia ágy lehetett 😂😂😂
3/21 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz, szerintem ő más emberekkel van elfoglalva hogy netán hallották miközben nem az elsők se az utolsók vagytok akivel ez megtörtént vagy fog.
4/21 anonim válasza:
"mondtam neki hogy nem számít had dugjalak tovább."
Mondjuk ez elég tiszteletlen kijelentés volt. Mondhattad volna úgy is, hogy folytassuk a "dugjalak tovább" helyett.
5/21 A kérdező kommentje:
Mindig próbálok valamit beszólni neki, hogy reagáljon már valamit, pl. mindjárt elmegyek az arcodon, meg elverem a segged, kisasszony egy kávét, de finomabban is szoktam, pl. elmegyünk vacsizni?, megmasszírozzalak? stb. de a válasz mindig ugyanaz, bunkó f*sz vagy, meg egy pofon ha durvábbat mondok neki.
2023. okt. 24. 16:07
6/21 anonim válasza:
Mert ha nem szólsz be neki vegetál?
7/21 anonim válasza:
Bunkó vagy, minek van veled... Vettél másik ágyat neki?
8/21 anonim válasza:
Mit erőlködsz semmiért? Nem vagytok egymáshoz valók.
9/21 anonim válasza:
Ha beszólsz neki állandóan, akkor nem csoda, hogy elege van, remélem végeztek ezzel a kapcsolattal, de amúgy neki nincs joga pofozkodni! Járjatok külön utakon, te tanulj egy kis tiszteletet, neki meg üzenem, hogy ne üssön meg senkit, mert akadhat olyan alakba, aki visszaüti...
10/21 anonim válasza:
Mindketten parasztok vagytok a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!