Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kiabál és beszél velem így a testvére előtt?
A párom elhívta az öccsét betonozni hozzánk/nekünk, természetesen kifizeti.
Vettem reggelit, meg vettem virslit hogy majd azt ebédelhet.
Én közben csinálok sajtos húst, elég babrás, és bejön a párom amikor teljesen tele van az asztal hogy ennének, mondom jó de várjon egy kicsit hadd pakoljam a tepsit meg.
Közben hozzá fűztem hogy tegyen fel vizet a virslinek.
Fel rakta, nem is volt semmi gond.
Mikor az öccse bejött elkezdte nekem mondani hogy na még ezt is neki kellett megcsinálnia, mit csináltam én egésznap. Pedig reggel 6 kor keltem és egész végig tettem a dolgomat és nem lazsáltam. Na meg ami a legrondább volt hogy a f*$zomat még ezt is neki kell ő nem fog többet.
Nekem nagyon rosszul esett, igazából annyira nem dolgozzák magukat halálra. Ennyi szerintem az idejéből is kitelt.
Nem tolerálnám, ha a párom így beszélne velem, akár a tesvére előtt, akár kettesben.
Viszont egy virslit te is meg tudtál volna főzni, bár nem értem, hogy ha úgyis sajtos húst csinálsz, miért nem azt adsz mindenkinek.
A káromkodás, kiabálás más előtt nem volt jogos.
Viszont szerintem jogos, hogy ha ők egész nap betonoznak, akkor te tudjál már megfőzni nekik egy virslit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!