Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem kirándulni ment egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem kirándulni ment egy társasággal. Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
Egyik vasárnap a férjem elment néhány barátjával és azok párjaival túrázni. Én nem tudtam menni velük, mert a kisgyerekünk épp beteg volt, bár amúgy sem lett volna nagy kedvem, mert ezt a társaságot nem igazán kedvelem. Neki fontosak a srácok, kollégák, barátok. Nem is ismerem mindegyiket. Arról volt szó, hogy néhány óra. Mikor én is részt vettem ilyen túrán, 5-6 óra múlva mindig hazaértünk. Így számítottam rá, hogy hazaér. Ehhez képest reggeltől estik elvolt. Rosszul esett eleve, de mikor elkezdte mesélni, hogy milyen plusz programokat iktattak be hazafelé, akkor kiakadtam. Elvitték a csajokat egy lovardába lovakat simogatni, meg beültek egy étterembe. Ekkor kiakadtam. Most ő randin volt, vagy mi? Ezek a nők neki nem a párjai. Miért ilyen randi szerű programokat szerveztek, mikor előre tudta jól, hogy én nem megyek? Továbbá elképzeltem, hogy ő milyen kedvesen bájologhatott ezekkel a csajokkal. Nem egy csajozós, flörtölős típus, de ugyanúgy elvan a női ismerőseinkkel is, mint a férfiakkal, vagyis közvetlen, érdeklődő, ápolja a lelküket stb. Vagyis szerintem túl közvetlen. Én a férfiakkal sokkal tartózkodóbb vagyok. Volt már ebből gond, hogy pár nő ezt flörtnek vette, és elkezdett nyomulni. Férjem persze ezt leállította időben, de nekem azóta rosszul esik és zavar, ha ilyen helyzeteket teremt. Meg tudta, hogy egész nap egyedül vagyok a beteg gyerekkel, kicsit igyekezhetett volna haza jobban. Szóval ezen összevesztünk. Ő hisztisnek meg féltékenynek titulált. Egyébként nem szokott ebből gond lenni, ha ő elmegy a haverokkal valamilyen programra, rendezvényre stb. De ez most nekem valamiért sok volt. Nem is értem, hogy miért, talán a nők miatt... Szerintetek nagyon túlspiráztam?
2014. ápr. 29. 14:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%

Egy kicsit tulspilaztad. Egyszer elment, az nem gond. Ha rendszeresen menne, az zavarna engem is.

De nem ertelek, azt irtad, hohy a baratai es azok parjaival ment. Akkor nem szingli nokkel randizott, nem?

2014. ápr. 29. 14:51
 2/25 anonim ***** válasza:
66%
Nekem azért esne rosszul, hogy a beteg gyerekéért nem aggódik, de egy vadidegen nő lelkéért igen...
2014. ápr. 29. 14:55
 3/25 anonim ***** válasza:
97%
ElVITTEK, nem elvitte a csajokat, igaz? Nem randin volt, tul reagalod.
2014. ápr. 29. 14:56
 4/25 anonim ***** válasza:
85%
nézd ha megakar csalni akkor nem kell elmennie turázni ezt a szomszédban is megteheti.
2014. ápr. 29. 14:57
 5/25 anonim ***** válasza:
68%
Senki nem akarja, hogy gyereke beteg legyen. Sajnalom, de nem kell ket felnottnek ott lenni a gyerekkel, eleg anya is egyszer.
2014. ápr. 29. 14:57
 6/25 anonim ***** válasza:
98%

Azt írod, hogy a férjed a barátaival, és azok párjaival ment el túrázni.

Ilyenkor

1. Nem kell féltékenynek lenni, hiszen szingli nincs a csapatba, meg ha lenne is, egy egész társaság megy, nem csak ők ketten.

2. Kicsit előbb hazaérhetett volna? Ezt hogy kell elképzelni? Az erdő közepén mindenki megy északnak, a férjed meg visszafordul délnek, hogy na neki eddig volt kimenője?

3. Randis programok? Szerinted egy egész társaságot a férjed irányít? Nekik nincs önálló ötletük arra vonatkozóan, hogy mit akarnak csinálni? Ha kedvük van lovagolni, akkor valaki felveti, a többi meg megy vele mert jó ötlet.

4. Amúgy sem lett volna kedved menni. Akkor miért rinyálsz azon, hogy kimaradtál belőle? Nem értelek.

Na szóval röviden, tényleg túlspilázod. Egy társaság közös programja soha nem lesz a ti házasságotokra, és életviteletekre szabva. A szabad programokba pont ez a legjobb.

Amúgy ha ettől legközelebb meg akarod kímélni magad, akkor velük mész, és te is szórakozol egyet.

2014. ápr. 29. 15:00
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Na most tisztázzunk valamit, mert nem egyértelmű... Arra vagy féltékeny, hogy a férjed a haverjaival és AZOK PÁRJAIVAL töltötte a napját? Mármint a haverok párjaira vagy féltékeny? Miért? Nem értem... Férjed mi mindent tudott volna velük csinálni a párjaik jelenlétében? Szerintem túlreagálod.
2014. ápr. 29. 15:01
 8/25 anonim ***** válasza:
95%
#7, hát szerintem ő sem érti magát. A kérdező engedje élni a férjét.
2014. ápr. 29. 15:06
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Valami baj lehet a kapcsolatotokkal, mert a leírtak teljesen normális dolgok. Egy kérdés merült csak fel bennem, hogy a gyermek mennyire komolyan beteg.

Ezt nem számítva semmi rendkívüli, s a túrázás egyébként ilyen pluszok nélkül is egésznapos műfaj.

2014. ápr. 29. 15:07
 10/25 A kérdező kommentje:
Igazatok van, szégyellem magam:( Hogy mire vagyok féltékeny? Arra, hogy a férjem könnyen lesz a női ismerőseinknek, a saját női kollégáinak amolyan lelki társa. Olyan típusú pasi, aki szívesen cseveg a nőkkel is, megvitatja velük a párkapcsolati meg amolyan női dolgaikat is. Mint ahogy írtam, volt ebből már "félreértés". Ezt viselem nehezen. Mivel és sokkal tartózkodóbb vagyok a férfi ismerőseinkkel, barátainkkal, éppen amiatt, hogy ne legyen ebből félreértés. Ha nem vagyok ott, tudom, hogy vannak ilyen baráti "összeborulások" nőkkel. Ha ott vagyok, akkor nem. Amúgy nem flörtöl, nem kacérkodik... A másik meg, hogy mikor velem egy pasi ilyen közvetlen, akkor előbb-utóbb mindig kiderül, hogy mást is akar. Szóval emiatt sem szeretem ezeket a "barátságokat", mert ezekből lehetnek a félre kufircolások. Bár egyik válaszolónak igaza van, ha meg akar csalni, azt bárhol megteheti. csak ezek olyan jó kis alapot adnak erre....
2014. ápr. 29. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!