Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem kirándulni ment egy társasággal. Jogosan akadtam ki?
Ma biztos valami front van:) Érzékenyebb lelkű feleségeken kitört a féltékenység.
Kedves kérdező! Nincs veletek semmi gond, kicsit túlpörögtél.
"mert ezekből lehetnek a félre kufircolások"
Ismered azt a népi bölcsességet, hogy alamuszi nyuszi nagyot ugrik? Számtalan olyan ismerősöm kufircolt félre, akinek megaludt a tej a szájában, azt gondolta az ember róla, hogy meg sem látja, hogy a másik nemnek mi van a lába között.
Ne mérgezd meg a kapcsolatotokat butaságokkal.
Én egyfelől megértelek, mert egy ilyen típusú férfinál, mint a férjed, sosem lehet tudni valójában melyik nővel hányadán is áll.
Ez, hogy szívesen beszélget a nőkkel női, lelkis dolgokról, érdeklődő, bájolgó, kimeríti a csajozós pasi fogalmát.
Persze nyilván nem a haverok előtt fog rámoccanni egyiknek sem a nőjére, valószínűleg nem is velük kezd, de sosem lehet tudni kik vannak, vagy lesznek még ott egy-egy ilyen társaságban.
Nem megoldás ugyanakkor, ha ezután nem lesznek külön programok, az csak olaj a tűzre, de azért nem a megbízhatóság szobra egy ilyen férfi.
Abból nem kéne ügyet csinálnod sem most, sem a jövőben, ha egy ilyen találkozóról nem ér haza időben, mert tényleg szerintem is eleve kevés 5-6 óra, olyan hamar elrepül egy jó csapatban, de ha csak ennyire is tervezik a kiruccanást, akkor is közbejöhet egy-egy hirtelen ötlet, ami miatt meghosszabbodik az egész. Ne maradjon már ki a jó programokból ő sem, csak mert eredetileg nem volt betervezve valami.
15/15
Epp a problema az, hogy kerdezo nem is akar menni, feltekeny a kolleganokre, meg szerintem mindenkire aki a ferjevel kijon, legyen az no vagy ferfi. Hivjak, nem megy. Hosszu tavon nem lesz ez igy jo.
Most komolyan nem értem, mit kell itt hisztizni. A férjednek is joga van néha eltölteni egy napot a barátokkal, nagy dolog, hogy bementek étterembe is, ha a többi barát pl. mind szeretett volna menni, neki kint kellett volna ácsorognia, vagy mégis hogy képzeled ezt?
Néhány órával később ért haza, hát komolyan, tragédia!
És az miért baj, hogy a férjed a baráti kör nőtagjaival jól elbeszélget? A házasság nem börtön, én biztos nem tudnék valakivel együtt élni, aki egy ilyen miatt is képes problémázni.
Szerintem neked csak az a bajod, hogy te nem tudtál menni pacit simogatni meg egyebek, de ezt most így hozta az élet, felesleges a hiszti.
Hát, szerintem is front van........
Nekem sem fér bele, hogy a párom nőkkel enyelegjen, ezt megtanulta ő is. Legközelebb kérd meg, ha tovább marad, tudassa veled!
A lovarda és az éttermi étkezés nem randevúzás :D Teljesen normális, hogy egy társaság ilyen helyekre megy.
Az pedig szintén nem gond, ha valaki jól megérti magát a másik nemmel is. Azt írod, leállítja a nőket, akik félreértik a szitut, hát akkor? Ez eléggé biztató. Úgy állítod be, mintha egy rendes házasságban élő embernek tartózkodónak kellene lennie a másik nemmel, nehogy. Hát nem. Ha mindig ilyen stresszesen állnánk a dolgokhoz, nehogy valami történjen (amit eme esetben úgyis le tudunk kezelni, ha nem akarjuk), akkor meg se moccanhatnánk. Jól is néznék ki, ha nem lehetnének férfi barátaim, mindig is közelebb álltam a fiúkhoz, pedig úgy egyet kivéve sosem akartam egyiktől sem semmit. Nincs ezzel baj, Te gondolod kissé furán. Ha tiltod a párod attól, amiben nem is lát semmi bajt, csak rosszabb lesz a helyzet. Többekhez hasonlóan szerintem sem az ilyenek miatt lesz megcsalás, ez csak lehetőség, de olyat úgyis talál a férj, ha nem elég neki a feleség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!