Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem kirándulni ment egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem kirándulni ment egy társasággal. Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
Egyik vasárnap a férjem elment néhány barátjával és azok párjaival túrázni. Én nem tudtam menni velük, mert a kisgyerekünk épp beteg volt, bár amúgy sem lett volna nagy kedvem, mert ezt a társaságot nem igazán kedvelem. Neki fontosak a srácok, kollégák, barátok. Nem is ismerem mindegyiket. Arról volt szó, hogy néhány óra. Mikor én is részt vettem ilyen túrán, 5-6 óra múlva mindig hazaértünk. Így számítottam rá, hogy hazaér. Ehhez képest reggeltől estik elvolt. Rosszul esett eleve, de mikor elkezdte mesélni, hogy milyen plusz programokat iktattak be hazafelé, akkor kiakadtam. Elvitték a csajokat egy lovardába lovakat simogatni, meg beültek egy étterembe. Ekkor kiakadtam. Most ő randin volt, vagy mi? Ezek a nők neki nem a párjai. Miért ilyen randi szerű programokat szerveztek, mikor előre tudta jól, hogy én nem megyek? Továbbá elképzeltem, hogy ő milyen kedvesen bájologhatott ezekkel a csajokkal. Nem egy csajozós, flörtölős típus, de ugyanúgy elvan a női ismerőseinkkel is, mint a férfiakkal, vagyis közvetlen, érdeklődő, ápolja a lelküket stb. Vagyis szerintem túl közvetlen. Én a férfiakkal sokkal tartózkodóbb vagyok. Volt már ebből gond, hogy pár nő ezt flörtnek vette, és elkezdett nyomulni. Férjem persze ezt leállította időben, de nekem azóta rosszul esik és zavar, ha ilyen helyzeteket teremt. Meg tudta, hogy egész nap egyedül vagyok a beteg gyerekkel, kicsit igyekezhetett volna haza jobban. Szóval ezen összevesztünk. Ő hisztisnek meg féltékenynek titulált. Egyébként nem szokott ebből gond lenni, ha ő elmegy a haverokkal valamilyen programra, rendezvényre stb. De ez most nekem valamiért sok volt. Nem is értem, hogy miért, talán a nők miatt... Szerintetek nagyon túlspiráztam?
2014. ápr. 29. 14:48
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Engedem élni amúgy, azt szokta mondani, hogy elégedett, el szokott járni, vannak külön programjaink... Tudom, sejtettem, hogy velem van a baj:( A kicsi nem volt nagyon beteg, megfázott, lázas volt...
2014. ápr. 29. 15:10
 12/25 Andizsuzsi ***** válasza:
93%

Ma biztos valami front van:) Érzékenyebb lelkű feleségeken kitört a féltékenység.

Kedves kérdező! Nincs veletek semmi gond, kicsit túlpörögtél.

2014. ápr. 29. 15:17
 13/25 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"mert ezekből lehetnek a félre kufircolások"

Ismered azt a népi bölcsességet, hogy alamuszi nyuszi nagyot ugrik? Számtalan olyan ismerősöm kufircolt félre, akinek megaludt a tej a szájában, azt gondolta az ember róla, hogy meg sem látja, hogy a másik nemnek mi van a lába között.

Ne mérgezd meg a kapcsolatotokat butaságokkal.

2014. ápr. 29. 15:20
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Én egyfelől megértelek, mert egy ilyen típusú férfinál, mint a férjed, sosem lehet tudni valójában melyik nővel hányadán is áll.

Ez, hogy szívesen beszélget a nőkkel női, lelkis dolgokról, érdeklődő, bájolgó, kimeríti a csajozós pasi fogalmát.

Persze nyilván nem a haverok előtt fog rámoccanni egyiknek sem a nőjére, valószínűleg nem is velük kezd, de sosem lehet tudni kik vannak, vagy lesznek még ott egy-egy ilyen társaságban.

Nem megoldás ugyanakkor, ha ezután nem lesznek külön programok, az csak olaj a tűzre, de azért nem a megbízhatóság szobra egy ilyen férfi.

Abból nem kéne ügyet csinálnod sem most, sem a jövőben, ha egy ilyen találkozóról nem ér haza időben, mert tényleg szerintem is eleve kevés 5-6 óra, olyan hamar elrepül egy jó csapatban, de ha csak ennyire is tervezik a kiruccanást, akkor is közbejöhet egy-egy hirtelen ötlet, ami miatt meghosszabbodik az egész. Ne maradjon már ki a jó programokból ő sem, csak mert eredetileg nem volt betervezve valami.

2014. ápr. 29. 15:32
 15/25 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem totál túlspilázod az egészet. A férjed egy napra kikapcsolodot, na bumm. Nyilván ha a a többi férfi vitte a párját, akkor nem nyomult senki senkire, fura is lett volna ha a férjed rányomul az egyik feleségre a férje jelenlétében, ugyanez fordítva. És nem ő mondta, hogy ne menj, hanem csak így jött ki a lépés. Attól, hogy valaki nem a párjával megy el egy kirándulásra, programra, még érezheti jól magát, gondolom jó volt a társaság. És ezek nekem nem is tűnnek "randiszerű" programnak. Szerintem inkább az volt, hogy a pasik is tök jól elvoltak egymással, meg a nők is egymással csevegtek inkább. Ilyen hülyeség miatt nem akadnék ki. Én például nő vagyok, de sosem voltam az a nagy barátnőzös típus, a fiúk társaságában mindig jobban elvoltam. Kiakadnék, hogy ha mondjuk leállnék beszélgetni egy férfiismerősömmel, és a párom elkezdeni féltékenykedni. Nyilván a férjed nem mondhatta azt egy egész társaságnak, hogy most akkor mindenki húzzon hazza, mert neki otthon van a gyereke és a felesége és sietni kell. Attól, hogy külön programjaitok is vannak ritkán, attól még gondolom szeret veled lenni, majd legközelebb te is elmehetsz.
2014. ápr. 29. 15:39
 16/25 anonim ***** válasza:

15/15

Epp a problema az, hogy kerdezo nem is akar menni, feltekeny a kolleganokre, meg szerintem mindenkire aki a ferjevel kijon, legyen az no vagy ferfi. Hivjak, nem megy. Hosszu tavon nem lesz ez igy jo.

2014. ápr. 29. 16:02
 17/25 anonim ***** válasza:
60%

Most komolyan nem értem, mit kell itt hisztizni. A férjednek is joga van néha eltölteni egy napot a barátokkal, nagy dolog, hogy bementek étterembe is, ha a többi barát pl. mind szeretett volna menni, neki kint kellett volna ácsorognia, vagy mégis hogy képzeled ezt?

Néhány órával később ért haza, hát komolyan, tragédia!

És az miért baj, hogy a férjed a baráti kör nőtagjaival jól elbeszélget? A házasság nem börtön, én biztos nem tudnék valakivel együtt élni, aki egy ilyen miatt is képes problémázni.

Szerintem neked csak az a bajod, hogy te nem tudtál menni pacit simogatni meg egyebek, de ezt most így hozta az élet, felesleges a hiszti.

2014. ápr. 29. 16:05
 18/25 anonim ***** válasza:
81%

Hát, szerintem is front van........

Nekem sem fér bele, hogy a párom nőkkel enyelegjen, ezt megtanulta ő is. Legközelebb kérd meg, ha tovább marad, tudassa veled!

2014. ápr. 29. 16:33
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ok nélkül voltál féltékeny. Az étterem nem randit jelent, különösen nem egy csoporttal, ráadásul párokkal. A nőkkel sohasem bánt máshogy, mint a férfibarátokkal, és a bepróbálkozókat is leállítja. Miért hiszed, hogy most hirtelen flörtölt? Ha meg is csalna, biztosan nem egy barát feleségével tenné. A betegápoláshoz sem kell két ember.
2014. ápr. 29. 19:41
 20/25 anonim ***** válasza:
96%

A lovarda és az éttermi étkezés nem randevúzás :D Teljesen normális, hogy egy társaság ilyen helyekre megy.

Az pedig szintén nem gond, ha valaki jól megérti magát a másik nemmel is. Azt írod, leállítja a nőket, akik félreértik a szitut, hát akkor? Ez eléggé biztató. Úgy állítod be, mintha egy rendes házasságban élő embernek tartózkodónak kellene lennie a másik nemmel, nehogy. Hát nem. Ha mindig ilyen stresszesen állnánk a dolgokhoz, nehogy valami történjen (amit eme esetben úgyis le tudunk kezelni, ha nem akarjuk), akkor meg se moccanhatnánk. Jól is néznék ki, ha nem lehetnének férfi barátaim, mindig is közelebb álltam a fiúkhoz, pedig úgy egyet kivéve sosem akartam egyiktől sem semmit. Nincs ezzel baj, Te gondolod kissé furán. Ha tiltod a párod attól, amiben nem is lát semmi bajt, csak rosszabb lesz a helyzet. Többekhez hasonlóan szerintem sem az ilyenek miatt lesz megcsalás, ez csak lehetőség, de olyat úgyis talál a férj, ha nem elég neki a feleség...

2014. ápr. 29. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!