Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem kirándulni ment egy társasággal. Jogosan akadtam ki?
Figyelt kérdés
Egyik vasárnap a férjem elment néhány barátjával és azok párjaival túrázni. Én nem tudtam menni velük, mert a kisgyerekünk épp beteg volt, bár amúgy sem lett volna nagy kedvem, mert ezt a társaságot nem igazán kedvelem. Neki fontosak a srácok, kollégák, barátok. Nem is ismerem mindegyiket. Arról volt szó, hogy néhány óra. Mikor én is részt vettem ilyen túrán, 5-6 óra múlva mindig hazaértünk. Így számítottam rá, hogy hazaér. Ehhez képest reggeltől estik elvolt. Rosszul esett eleve, de mikor elkezdte mesélni, hogy milyen plusz programokat iktattak be hazafelé, akkor kiakadtam. Elvitték a csajokat egy lovardába lovakat simogatni, meg beültek egy étterembe. Ekkor kiakadtam. Most ő randin volt, vagy mi? Ezek a nők neki nem a párjai. Miért ilyen randi szerű programokat szerveztek, mikor előre tudta jól, hogy én nem megyek? Továbbá elképzeltem, hogy ő milyen kedvesen bájologhatott ezekkel a csajokkal. Nem egy csajozós, flörtölős típus, de ugyanúgy elvan a női ismerőseinkkel is, mint a férfiakkal, vagyis közvetlen, érdeklődő, ápolja a lelküket stb. Vagyis szerintem túl közvetlen. Én a férfiakkal sokkal tartózkodóbb vagyok. Volt már ebből gond, hogy pár nő ezt flörtnek vette, és elkezdett nyomulni. Férjem persze ezt leállította időben, de nekem azóta rosszul esik és zavar, ha ilyen helyzeteket teremt. Meg tudta, hogy egész nap egyedül vagyok a beteg gyerekkel, kicsit igyekezhetett volna haza jobban. Szóval ezen összevesztünk. Ő hisztisnek meg féltékenynek titulált. Egyébként nem szokott ebből gond lenni, ha ő elmegy a haverokkal valamilyen programra, rendezvényre stb. De ez most nekem valamiért sok volt. Nem is értem, hogy miért, talán a nők miatt... Szerintetek nagyon túlspiráztam?2014. ápr. 29. 14:48
21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sok hasznosat írtatok! Elgondolkodtam ezeken, és igyekszem átértékelni magamban azokat a dolgokat, amiket hibásan gondolok! Igazából örülök, hogy mindenki egyöntetűen "leoltott", mert éreztem, hogy ez nem jó hozzáállás a részemről, és nem akarok házsártos feleség lenni:D
2014. ápr. 30. 08:57
22/25 anonim válasza:
Kérdező, jó hogy így gondolod, hidd el, egy rugalmasabb hozzáállás csak javítani fogja a kapcsolatotokat, a bizalom is megerősödik.
23/25 anonim válasza:
Kedves kérdező, az én férjem is pont ilyen...voltam már hasonló helyzet(ek)ben, de mindig próbálom megnyugtatni saját magam,így kell elfogadni őket, ha hozzájuk mentünk, hiszen házasság előtt is ilyenek voltak és ezt mi tudtuk.
Sokszor rosszul esik, hogy ilyen közvetlen a nőkkel, de próbálok nem túlzottan féltékeny lenni emiatt
24/25 anonim válasza:
Neked sem kellene csak azért stresszelni magad, hogy nehogy egy másik férfi többet akarjon tőled. Ha valaki nem tudja megkülönböztetni az udvariasságot a flörtöléstől, az az ő gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!