Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önhitegetés azt hinni, hogy ha egyszer megütött többet
nem fog?
Figyelt kérdés
dühkezelési problémái vannak, de csak bizonyos téma felhozásánál váltom ki. Ha nem kerül szóba az adott téma, egy szerető rendes odaadó ember.
Ha egyszer megüt, többször is megfog? Vagy hajszálnyi esély hogy többször nem fog?
Aki nárcisztikus es dühkezelesi problemai vannak, az nem csak 1 elszigetelt tema kapcsan tör elő. Ilyen nincs, hogy olyankor üt, de "amúgy" egy artalmatlan csupaszív növényevő. Ne hazudj magadnak, vagy ne hazudj nekünk, mert ez igy biztosan nem kerek.
2023. okt. 23. 14:00
12/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem nárcisztikus. Nem tudom, én nem vagyok pszichológus 😅
2023. okt. 23. 14:03
13/18 anonim válasza:
Az azért sokat elmond hogy nárcisztikusnak tartod...
2023. okt. 23. 14:05
14/18 A kérdező kommentje:
Hát van egy megmagyarázhatatlan felsőbbrendűségi érzete, kisugárzása, nem él vele. Hogy is mondjam.. szerény, de néha érezni, hogy az számára magától érthetődő hogy több mint mások. De amúgy a cselekedetei és ahogy él, és erkölcsileg is..nagyon közel áll ahhoz, h tökéletes legyen. De sose kérked vele. És nem a magabiztosság amiről beszélek, inkább néma önteltség. Azért írom így h néma, mert aki ilyen közel van hozzá csak az veszi észre
2023. okt. 23. 14:11
15/18 anonim válasza:
Értem...Vagyis nem értem, de azt javaslom hogy adj neki esélyt ha úgy érzed (annak ellenére hogy én nem tenném) és ha mégegyszer kapsz, akkor rögtön hagyd el! Mert a gyereknek árt az agresszió bármilyen formában!
2023. okt. 23. 14:13
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is tudom milyen hatással van a gyerekekre az agresszió, sajnos volt részem gyerekként. És pont ott pont pl anyám volt a 'mérgező' szülő, de ő volt az áldozat. Végül apám hagyta el anyámat és második házassága sikeres volt és boldog. Anyám pedig most is egyedül van, és amikor hallom ahogy az unokákkal beszél, sajnálom a gyerekkori énem. Persze ezt szeretetből teszi, jót akar. Csak azok a fránya megvalósítatlan elvárások..
Nem akarok anyám hibájába esni, de egy bántalmazót sem akarok védeni. Nehéz elfogulatlanul, a gyerekeik érdekeit látni. Tényleg nem tudom, hogy NEKIK, mi lenne a jó. Változtatni persze nekem is kell, ha benne akarok maradni ebben a kapcsolatban.
2023. okt. 23. 14:22
17/18 anonim válasza:
Igen.
2023. okt. 23. 14:36
18/18 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy tokeletes ember, csak jo szinesz van. Aki meha ledobja a lancot. Az elso pofon utan elmondhatod, hogy ne. tudtad, hogy ilyen. De a masodikert mar te allsz sorba, bennem ilyenkor mindig felmerul az aldozathibaztatas is. Ugyanis a kovetkezmenyek nelkuli agresszio, az megerosites az adott felbek, hogy ennyi belefer. Erdekes csemege lenne egy pszichologus szamara, hogy ahelyett, hogy otthagynad, helyette azon manoverezel, hogy mit ne csinalj, hogy elkeruld a kovetkezo pofont. Tenyleg nem ertem, hogy miben remenykedsz, nulla racionalis magyarazat van erre, mikozben tuti te is megtalalnad a statisztikat, hogy egy ilyen ember mekkora esellyel koveti el ujra es ujra, az egyre tobb serulessel jaro buncselekmenyt. Vagy teged az nem zavar, hogy ezert akar bortont is kaphatna. Az elozo baratnojet is intezte el? Az se jelentette fel? Ostobasagot muvelsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!