Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenben lehet hinni a párodnak?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben híztam egy keveset. Így sem lettem kövér, mert a 176 centis magasságomhoz voltam eddig 66 kiló, most meg 75. Ugyanúgy sportolok, nem tudom mitől jött fel, talán többet ettem, viszont nem akarom leadni. Növesztettem egy kis pocakot, viszont összességében sokkal jobban teszem magamnak, többféle ruhát tudok így választani, mert nem csak a legkisebbek jók rám, meg úgy összességében férfiasabbnak érzem magam. Beszéltem a barátnőmmel, elméletben őt nem zavarja, de vannak kétségeim afelől, hogy megmondaná-e az ellenkezőjét.
Ilyen esetben mennyire lehet elhinni, hogy a másikat tényleg nem zavarja?
26/f
2023. máj. 8. 17:24
2/10 anonim válasza:
Hidd el, majd kiderül, hogy igazat mond vagy se.
3/10 A kérdező kommentje:
Azt nem akarom megvárni :D
2023. máj. 8. 17:32
4/10 anonim válasza:
Te ismered. Én nem hiszek neki, mert ez nyilván nem izom, hanem háj, és a beles pasinál nincs rondább, de én a nevét se tudom a lánynak.
7/10 anonim válasza:
Ha még ilyenben sem tudsz neki hinni, az elég furcsa.
8/10 A kérdező kommentje:
5: Eddig is sportoltam, és ezután sem hagyom abba.
2023. máj. 8. 18:12
9/10 anonim válasza:
Akkor hol a gond? Ne egyél annyit, ennyi. Mert elszaladhat a ló veled. 176 cm-hez nézd meg mi az ideális súly, bár ha pocak van, az már nem az, ez tuti.
10/10 anonim válasza:
Amikor a hízás férfiasságnak van feltüntetve, mindig kedves vezérünk képe lebeg fel előttem. Mekkora macsónak hiheti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!