Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önhitegetés azt hinni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önhitegetés azt hinni, hogy ha egyszer megütött többet nem fog?

Figyelt kérdés

dühkezelési problémái vannak, de csak bizonyos téma felhozásánál váltom ki. Ha nem kerül szóba az adott téma, egy szerető rendes odaadó ember.

Ha egyszer megüt, többször is megfog? Vagy hajszálnyi esély hogy többször nem fog?

2023. okt. 23. 13:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Megfog.
2023. okt. 23. 13:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Aki valóban szerető, rendes, odaadó, annak nem tudsz olyan témát felhozni, amiért megütne.

Valószínű az ismétlés, és az is, hogy idővel már nemcsak 1 téma miatt, hanem mondjuk amiatt is, ha túl hangosan veszed a levegőt, 5 percet várni kell a vacsorára stb. (Nem személyes tapasztalat, de agresszív embereknél ez a séma. Verések között meg a "világ legjobb embere" is tud lenni.)

2023. okt. 23. 13:06
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbocsátasz meg fog. Ha elhagyod és megbánja akkor talán megpróbál valamit kezdeni magával és akkor a következő párját TALÁN már nem bántja.
2023. okt. 23. 13:13
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kerdes, hogy meg fog utni. Az a kerdes, hogy amikor ilyen onkontroll nelkuli allapotban van, mi akadalyozza meg, hogy komolyabb kart tegyen benned? Ez az egy dolog fele relativizalas sem jo dolog. Mi lesz, ha meghuzod a kocsijat? Mi lesz, ha feltekeny lesz, mert felreertett, felrehallott valamit? Akkor majd 2 dolog lesz meg 3? Esetleg a kest is beled rakja? Ne feledd, ilyenkor semmi nem allitja meg, egy nalanal nagyobb embert is kepes lenne duhbol helybenhagyni. Nalam az ilyen kiirta magat a civilizalt emberek kozul, es a bunismetleset, ugyanis ezt mar a torveny is bunteti, ha feljelented megakadalyoznam azzal, hogy tobbet nemhogy karnyujtasnyira, hanem azonos utcan belul sem lennek vele. Ezzel az aranyemberrel.
2023. okt. 23. 13:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem önhitegetés ha az elsö után megszakitasz vele minden érintkezést!!!!! De csak ebben az esetben.
2023. okt. 23. 13:14
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nárcisztikus, dühkezelési gondjai vannak. Az ilyen ember nem változik meg senki miatt! Nemhogy megüt még agyonütni is képes. Nem félted az életed, testi/lelki épséged? Ha igen, akkor menekülj tőle minél messzebbre és soha többet hozzá se szólj semmilyen módon.
2023. okt. 23. 13:17
 7/18 A kérdező kommentje:

Van közös gyerek.. csak úgy eltűnni nem tudok. De nem is magam, hanem a gyerek miatt gondolok a szakításra, hogy ő biztonsagban legyen. És biztosra tudom hogy ha azt a témát nem feszegetem, akkor nincs a világon az a történés, ami ilyen állapotba hozná.

Arra lettem volna kiváncsi, hogy létezik-e olyan, ha csak 1 is a szazhoz, hogy ez egyszeri marad.

Mert most azon gondolkodom, hogy ha megígértetné velem h szakemberhez fordul, és én is magamba nézek h azt a bizonyos témát el tudom-e engedni h soha ne hozzam fel (hogy ugy is teljes e az eletem) akkor benne maradnék ebben a kapcsolatban. Szeretem, de tudok reálisan gondolkodni. Az h nárcisztikus azt már az elején sejtettem de nem az erkölcsi dolgai miatt.

2023. okt. 23. 13:35
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan a gyerek miatt kéne elhagyni!!!!
2023. okt. 23. 13:38
 9/18 anonim ***** válasza:
Van valami fuggosege, esetleg egy masik norol, csaladtagrol van szo?
2023. okt. 23. 13:38
 10/18 A kérdező kommentje:
Semmi függősége nincs, imádja a gyerekét és mindent megtesz értünk. Más nő nem létezik számára és ezt nemcsak abból tudom amit felém mutat. És nagy szíve van. A családjának él. Én tényleg egy rossz szót se tudok mondani róla ezt a tegnapi dolgot leszámítva, ezzel a témával.. azt tudom h nehéz gyerekkora volt és kicsit szorongó típus, de ennek ellenére mindig jókedvű mikor velünk van és kb mindent megtesz nekünk amire vágyunk.
2023. okt. 23. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!