Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmentem a szüleimmel nyaralni, a barátom azzal cukkol, hogy szakadjak le anyuciról meg a pénzükrõl. 22 éves vagyok 4 éve kapcsolatban, igaza volt a páromnak?
Figyelt kérdés
2023. okt. 23. 11:59
11/30 anonim válasza:
De most mit vársz tőlünk?
A barátod irigy, tök gázul viselkedik. Mit akarsz tőle? Szerinted később nem lesz ebből probléma? 😀
12/30 anonim válasza:
Életképtelenek a mai fiatalok. Lásd a te peldadat. Én 20 évesen már aktívan azon voltam hogy saját lakásba költöznek. Nem hogy a szüleimmel menjek nyaralni!
14/30 anonim válasza:
12, sorold, mit értél el. Ja, nem vagy képes rá, mivel csak egy troll vagy.
15/30 anonim válasza:
Már bocs, de egy szánalmas irigy kis suttyó a barátod. Csak az a baja, hogy nélküle mentél valahova.
Ha álltad volna a részed az lett volna a baja, hogy csak magadra költesz a közös kasszából, így meg az, hogy pénzeltetted magad a szüleiddel.
Ne foglalkozz vele. Viszont a kapcsolaton gondolkodj el, ilyen fazonnal lesz még bajod.
16/30 anonim válasza:
Mi tart téged 4 éve egy ilyen önző, szánalmas kis gyökér mellett? Komolyan érdekel, hogy miért hiszed azt, hogy valaha jó életed lesz mellette.
17/30 anonim válasza:
Az 50-es éveiben járó barátnőmet - aki a férjével együtt tisztességesen dolgozik - a mai napig anyagilag támogatja az édesapja. Hogy miért? Mert eszméletlen nagy vagyonnal rendelkezik és kinek segítene, ha nem a saját gyerekének?! Irigyből mindig sok lesz, válassz hozzád hasonlót.
18/30 anonim válasza:
Vannak jól működő családok, amik nem szűnnek meg közel állni egymáshoz, és közös programokat szervezni, amint a gyerek felnő. Sokan nem ilyen szerencsések, vagy egyenesen irigyek, hogy másoknak megvan ez a családi összetartás. Csak sajnálni tudom az ilyen irigyeket.
19/30 anonim válasza:
Miért nem ment veletek a párod? Persze nem kötelező,lehet néha külön is nyaralni. Csak 4 év után biztos van valami oka,hogy ő így reagál erre.
20/30 anonim válasza:
#14!
Házat vettem, hitelem nincsen, mindenem ami van az önerőből van. Nyugodt egzisztenciával rendelkezem.
Te mit értél el az életedben?
Várom válaszod!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!