Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire éltetek nemi életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire éltetek nemi életet ilyenkor?

Figyelt kérdés
Amikor gödörben volt a kapcsolatotok vagy próbáltátok helyre hozni azt és újra közelebb kerülni egymáshoz lelkileg es minőségi idővel.
2023. okt. 21. 00:42
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Az exem próbálta olyankor rámerőszakolni magát, de nekem nem volt hozzá hangulatom. Persze az aktus megtörtént, meg elélveztem, de nem élveztem. Gépiesnek éltem meg, meg üresnek. 30/F
2023. okt. 21. 00:52
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
nem volt hozzá kedvem ilyenkor, nehezen állt fel, sokszor el se mentem mert feszült voltam úgy kellett a gumit üresen gyorsan ki dobni mert ha nekem nem sikerült akkor még neki volt sértő.
2023. okt. 21. 01:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. N
2023. okt. 21. 07:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eleve a szex mint aktus önmagában nem minőségi idő és nem jelent lelki közelkerülést. Én férfiként ilyenkor nem vágyom rá. Ahogy fentebb írják, gépies, idegen az egész. Nem is nagyon áll fel, mert egyszerűen feszült vagyok és nem indulok be.
2023. okt. 21. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a volt barátom nem akarta beismerni (talán magának sem), hogy baj van, és ilyekor, mikor hullámvölgyben voltunk, előfordult, hogy közeledett volna így. Ebből aztán általában vagy vita lett, vagy ha már bele voltam fáradva, akkor "hagytam", hogy megtörténjen. De biztos, hogy a helyzeten nem javított a dolog, sőt...
2023. okt. 21. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!