Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor elveszítettétek egy közeli hozzátartozótokat, utána mennyi idő múlva éltetek szexuális életet a párotokkal?
Úgy gondolod furcsa lenne, hogy miközben gyászolsz, aközben szexuális életet is élj?
Csak, mert semmi furcsa nincs ebben.
Ez amúgyis annak a kérdése, hogy van-e ráhajlásod arra, hogy szexelj. Van akinek idő kell, de van olyan is, hogy valaki már aznap szexelni akar, ezzel is terelve a gondolatait.
Lényeg a lényeg. Ha úgy érzed szeretnél, csináld, ne legyen bűntudatod.
2
Ne haragudj, de a kérdés arra vonatkozott, hogy NÁLATOK hogy volt ez a dolog ha volt.
4
Semmi baj, tényleg nem azért írtam ne haragudj. :-( Nem akartalak megbántani.
Nem bántottál meg nyugi. ☺️
Kitartást Neked!
Szia
Személyes tapasztalatból mondom hogy van minden féle ember.
Én elvesztettem egy családtagot és még az nap szexelni akartam, nem tudom miért de nálam így van ha eltávozik egy szerettem, valamiért kanos leszek egyből utána, gondolom pszichésen így próbálja a testem feldolgozni az eseményeket, vagy így próbálom gyorsabban elfeledni a rosszat.
Az exem pedig pont az ellentetje volt. Ő elvesztette a nagymamáját és kb 3 hónapig nem tudott felizgulni.
22f
8
Azért a szexhez hangulat és érzelem kell, ráhangolódás. A főzéshez, munkához azért annyira nem, azt lehet anélkül is, a szexet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!