Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor elveszítettétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor elveszítettétek egy közeli hozzátartozótokat, utána mennyi idő múlva éltetek szexuális életet a párotokkal?

Figyelt kérdés

2023. jan. 3. 08:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap. Max 1 hét. De egyéntől, helyzettől függ. Ha már kívánod, akkor ok.
2023. jan. 3. 09:13
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

Úgy gondolod furcsa lenne, hogy miközben gyászolsz, aközben szexuális életet is élj?

Csak, mert semmi furcsa nincs ebben.

Ez amúgyis annak a kérdése, hogy van-e ráhajlásod arra, hogy szexelj. Van akinek idő kell, de van olyan is, hogy valaki már aznap szexelni akar, ezzel is terelve a gondolatait.

Lényeg a lényeg. Ha úgy érzed szeretnél, csináld, ne legyen bűntudatod.

2023. jan. 3. 13:54
 3/16 A kérdező kommentje:

2

Ne haragudj, de a kérdés arra vonatkozott, hogy NÁLATOK hogy volt ez a dolog ha volt.

2023. jan. 3. 15:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, csak segíteni szerettem volna. ☺️
2023. jan. 3. 16:12
 5/16 A kérdező kommentje:

4

Semmi baj, tényleg nem azért írtam ne haragudj. :-( Nem akartalak megbántani.

2023. jan. 3. 16:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántottál meg nyugi. ☺️

Kitartást Neked!

2023. jan. 3. 16:24
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Személyes tapasztalatból mondom hogy van minden féle ember.

Én elvesztettem egy családtagot és még az nap szexelni akartam, nem tudom miért de nálam így van ha eltávozik egy szerettem, valamiért kanos leszek egyből utána, gondolom pszichésen így próbálja a testem feldolgozni az eseményeket, vagy így próbálom gyorsabban elfeledni a rosszat.

Az exem pedig pont az ellentetje volt. Ő elvesztette a nagymamáját és kb 3 hónapig nem tudott felizgulni.

22f

2023. jan. 3. 22:29
 8/16 anonim ***** válasza:
47%
Mi már aznap vagy másnap simán szexeltünk. A szex az szex, a gyász az gyász. Azért mert gyászolok még minden ugyanúgy megy tovább. Be kell másnap mennem dolgozni, főznöm kell stb.
2023. jan. 4. 16:38
 9/16 A kérdező kommentje:

8

Azért a szexhez hangulat és érzelem kell, ráhangolódás. A főzéshez, munkához azért annyira nem, azt lehet anélkül is, a szexet nem.

2023. jan. 4. 16:49
 10/16 anonim ***** válasza:
21%
Gondolom 8-asnak nem az anyja halt meg idő előtt. Azért az aznap durva.
2023. jan. 4. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!