Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor elveszítettétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor elveszítettétek egy közeli hozzátartozótokat, utána mennyi idő múlva éltetek szexuális életet a párotokkal?

Figyelt kérdés

2023. jan. 3. 08:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%
#10 apám volt :D
2023. jan. 4. 19:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Aznap este, de a barátom nem szexnek indította, hanem csak simogatott, puszilt, beszélgettünk, közben sírtam, aztán csókolóztunk és végül szeretkeztünk.

Legalább arra a húsz percre nem a szr érzésekre gondoltam, úgyhogy nem bántam meg.

2023. jan. 4. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#9-es leírtad a gondolataimat.

Mindenki persze másként éli meg.

Mostam, főztem, vasaltam, takarítottam. Persze munkába is jártam. Ehhez nem kell érzelem. De a férjem tapintata nagyon jól esett. Amúgy besegít mindenben. Ami szabadidőnk volt abban kimozdított otthonról. Az ölelése, csókjai ezerszer jobban estek akkor mint egy numera.😒

2023. jan. 6. 10:45
 14/16 A kérdező kommentje:

13

És mennyi idő után szexeltetek újra?

2023. jan. 6. 10:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kb 1,5-2 hónap

Már csak a szép emlékek voltak bennem, nem a fájdalom.

2023. jan. 6. 11:09
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
8: Halálesetkor az emberek több okból is szomoruak kedvetlenek. Szexhez johangulat öröm kell, szomorú depresszios állapotban nem hinném hogy bárki tudna, akarna szexelni. Már csak azért sem kéne, még figyelem elterelésképpen sem szexelni ilyenkor, mert az emberekben összekapcsoldik a szomoruság a szexxel, és évekre elmegy a kedve a szextől.
2023. jan. 7. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!