Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy el tudok jutni a csúcsra, de mégis olyan kevésnek érzem azt az érzést? Úgy értem,hogy általában hosszan tart, de utána mégis ürességet érzek,sokszor mintha nem is történt volna semmi. 29/n
Figyelt kérdés
3-4 párkapcsolaton vagyok túl,egyik sem egy éjszakás kaland volt, és mindegyik férfi által el tudtam élvezni, de akkor is ugyan ez az érzés motoszkált bennem, hogy csak ennyi? Pár másodperc, és utána semmi különösebbet nem érzek, nem lesz tőle jobb a napom, boldogabbá sem válok,még egy negyed órára, 20 percre sem.Fogalmam sincs, hogy miért van ez, hogy mi baj lehet velem. Túl sokat várok egy szeretkezéstől? Amikor a barátnőimmel beszélgetek,mindegyikük azzal etet,hogy olyan érzéseket él át aktus közben és után,hogy az mindennél jobb a világon.2022. dec. 27. 21:39
1/2 anonim válasza:
Nekem három kapcsolatom volt. Az elsőben egyáltalán nem volt orgazmusom. A másodikban már volt, de közel sem olyan intenzív, mint masztival. A harmadikban kötődtem lelkileg a legjobban a partnerhez és ott már volt olyan jó az orgazmus, mint amikor magamnak csinálom. Pedig zéró elvárásokkal vágtam bele a szeretkezésekbe.
Kétlem, hogy sokat várnál. Simán lehet, hogy nem olyan intenzív az orgazmusod, mint a barátnőidnek.
Én is éreztem már ürességet utána. Sőt! Volt, hogy még sírtam is.
2/2 anonim válasza:
Valószínűleg a tudat alattidban bujkál néhány tüske amit ki kellene piszkálni onnan és élvezés után egyfajta lelkifurit, kielégületlenségi érzetet kelt. Mi a távolból sajnos nem fogjuk tudni megmondani mi az és hogyan tudnád kipiszkálni. Keress fel egy jó szakembert, segíteni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!