Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális problémák?
24n 24f. 4 éves kapcsolat. A párommal meglehetősen jó szexuális életünk van, mivel másokkal ellentétben mi nem az elején voltunk "nyulak", hanem idővel, mivel szépen lassan tapasztaltuk ki, hogy mi a jó. Úgy egy éve belejöttünk olyan szinten, hogy duplázódott az együttlétek száma. Röviden, jól működött. Viszont az elmúlt egy hónapban elkezdtem súlyos önbizalomhiányban szenvedni. Erről nem szeretnék beszélni, ám a lényeg az, hogy emiatt a legtöbb együttlét után kérdezgetni kezdtem a páromat minden apróságról, ami szemet szúrt, mindenben azt kezdtem látni, hogy nem vagyok elég jó. Ez egy olyan stresszhez vezetett nála, hogy együttlét közben már lelankadt, és kért tőlem pár nap szünetet (csak szexben), hogy legyen nyugalom. Elfogadtam, mert igaza volt, valóban a stressz volt a szexhez köthető. Viszont azóta is észre vettem, hogy kicsit máshol van, nehezebben áll fel, stb. Leültünk beszélni és azt mondta, hogy pont ezek a beszélgetések érik el azt nála, hogy hiába vagyok számára kívánatos és gyönyörű, stresszel. Többször nyitott ő felém, de mégis látszik a probléma.
Én azon stresszelek, hogy nem ugyanolyan a szex mint egy hónapja, ő meg azon, hogy emiatt erről beszélek. Ez egy körforgás. Tanácsra lenne szükségem, hogyan lépjünk ki ebből. Köszönöm
Szerintem ne "eröltesd" ezt a témát, értem hogy nem annak szánod, de akkor is..
Valami spontán dolog kellene.
Ha van rá módotok utazzatok el valahova kettesbe pár napra.
De ne is hozd szóba a szexet. Iszogassatok, lazítsatok és a helyzet majd adja magát.:)
Gondolom ne egy hét alatt várjam a csodát. Úgy érzem többet rontok, ha egy hét után szóvá teszem, hogy mi a f@szért nem áll fel a tangás pucsításomra, ha egy hete meg se szólalok 😅
Sosem hittem el, amikor azt mondták nekem, hogy egy nőt "el tud csúnyítani" a személyisége,abban voltam, hogy ha a nő szexi, akkor a férfinek mindig állni fog.
Kérdező azért ez a fiúknál nem gombnyomásra megy.:)
Azért mert szexin vagy öltözve, nem feltétlen lesz merevedése mindig egy pasinak..
Főleg ha nap mint nap ugyanezt látja..
Attól még szerethet, kívánhat.
De ha ezt súlykolod bele, még nagyobb lesz a nyomás rajta. :)
Inkább te tedd fejben rendbe az önbizalmadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!