Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különös instagram oldalakat követ a párom?
Olyan celebnőket követ instagramon, akik általában mindenüket kipakolják és általában csak azokat a posztokat lájkolja.
És pluszba még ilyen erotikus anime lányos oldalakat is követ, nem keveset.
A szexuális életünk viszont hanyatlik, hiába vetettem be mindent is. Már alig ér hozzám, szinte könyörögnöm kell neki.
(Plusz érdekesség, hogy amilyen valós személyeket, celebeket követ, szinte egytől egyig úgy néznek ki, mint az ex barátnője aminek én szöges ellentettje vagyok)
Velem van a baj és rá kéne hagynom? 20/L 25/F
Próbáltam azt a taktikát is, 2 hónap után meguntam.
Mondtam neki, hogy nekem így nem jó, ennél többre van szükségem. Ha megkérdezem, hogy neki elég-e az 1-2 havonta azt mondja, hogy nem. Csak sokszor fáradt, vagy engem lát fáradtnak és inkább nem is próbálkozik.
Ha pedig mindig nekem kell, az rettentően önbizalom romboló. :(
Ne viccelj mar, hogy 20 evesen ilyen silany kapcsolatban elsz.
-ribikre csorgatja a nyalat
-szex koztetek 0
-intimitas 0
-az excsajahoz hasonlo lanyokat likeolgat
Van meg kerdes? Semmi nem kot hozza.
Ahogy 4 írja. Ezek tények. Lásd meg a fátol az erdőt.
Dobd a csávót, ez már jobb nem lesz. Ő már rég kilépett a kapcsból…
Mert megérdemled.
20 évesen ragaszkodsz egy ilyen emberhez?
Azt hiszem nagy a zűr az űrben.
8. A bántalmazó kapcsolatban is van ragaszkodás.
Olvass utána, hogyan működik a pszichológia. Nehezebb elengedni az embert, de utána rá jön hogy mennyire toxikus volt a kapcsolat.
Nem kellene így ítélkezni, te sem vagy jobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!