Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Különös instagram oldalakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különös instagram oldalakat követ a párom?

Figyelt kérdés

Olyan celebnőket követ instagramon, akik általában mindenüket kipakolják és általában csak azokat a posztokat lájkolja.

És pluszba még ilyen erotikus anime lányos oldalakat is követ, nem keveset.

A szexuális életünk viszont hanyatlik, hiába vetettem be mindent is. Már alig ér hozzám, szinte könyörögnöm kell neki.

(Plusz érdekesség, hogy amilyen valós személyeket, celebeket követ, szinte egytől egyig úgy néznek ki, mint az ex barátnője aminek én szöges ellentettje vagyok)

Velem van a baj és rá kéne hagynom? 20/L 25/F

2023. máj. 31. 23:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10. Mert baromira nem létezik sok olyan ember, akik passzolnak.

Nálunk is nehéz, mivel nekem nagy a libidóm, páromnak első kapcsolata és neki alig van. Bár sajnos tudom hogy a stressz miatt, nyilván a normális ember félre sem megy emiatt, de sajnos az ember magát felőrli és valaki más lesz, nem önmaga. :/

2023. jún. 1. 16:13
 12/17 anonim ***** válasza:
24%

Ügyes fiu lehet, gratula.

Kicsit más megközelítés, mert ugye a lenti dolgokat nagy előszeretettel sok erre utaló kérdés-commentháborúba fújozza itt rengeteg ember.

Na ezek azok a dolgok, amiket egy 40-50 közötti pasi már soha nem tesz egy lánnyal, főldg, ha olyan önzetlenséget kap, mint ahogy a kérdező felvezette.

Érdekes módon minden hasonló gonddal küzdők hasonló korúak. A 40F-20L kapcsolatokban nincsenek ezek a gondok tömegével. Miért ?

Egymás tisztelése és nem a másik kijátszása-alázása a cél.

2023. jún. 1. 16:32
 13/17 anonim ***** válasza:

#11 Nálunk is hasonló a helyzet. Bár a páromnak nem én vagyok az első az életében ilyen téren, de akik előttem voltak azok csak néhány hónapig tartottak.

Félrelépés itt se történt, de tény hogy egyre rosszabb a helyzet.

2023. jún. 1. 23:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj, amíg még tudsz. Ugyanez volt szinte majdnem nálunk is. Az lett a vége, hogy utána már bántott is, azt mondta, hogy azért jár velem, mert a szép lányok vele nem járnának. Meg, hogy nem ő a hibás, amiért a szép tetszik neki és örüljek, hogy hajlandó velem járni, mert más úgysem fog. Megszabadultam már tőle, de egy komplett idegroncs voltam amíg vele jártam és anorexiás is lettem miatta, mert mindig ezeket az alig ruhás vékony lányokat nézegette a neten is meg az utcán is. Jobbat érdemelsz sokkal egy ilyennél.
2023. jún. 2. 14:45
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Érthetetlen, miért ragadsz bele egy ilyen kapcsolatba. Még csak házasok sem vagytok, mi köt valakit egy ilyen emberhez, nem értem.
2023. jún. 25. 14:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Vele van a baj.
2023. aug. 18. 09:30
 17/17 anonim ***** válasza:

"A szexuális életünk viszont hanyatlik, hiába vetettem be mindent is. Már alig ér hozzám, szinte könyörögnöm kell neki."

20 évesen ilyen a kapcsolatotok? Mintha 40 évesen írnád 3 gyerek után, elhízva... Hagyd a fenébe ezt a pasit, ez nem szeret és nem is tisztel téged! Szerintem soha nem is szeretett! Mondd neki, hogy tartsatok szünetet, át szeretnéd gondolni a kapcsolatot. Szerintem nem fog tiltakozni...

2023. aug. 18. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!