Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különös instagram oldalakat követ a párom?
Olyan celebnőket követ instagramon, akik általában mindenüket kipakolják és általában csak azokat a posztokat lájkolja.
És pluszba még ilyen erotikus anime lányos oldalakat is követ, nem keveset.
A szexuális életünk viszont hanyatlik, hiába vetettem be mindent is. Már alig ér hozzám, szinte könyörögnöm kell neki.
(Plusz érdekesség, hogy amilyen valós személyeket, celebeket követ, szinte egytől egyig úgy néznek ki, mint az ex barátnője aminek én szöges ellentettje vagyok)
Velem van a baj és rá kéne hagynom? 20/L 25/F
10. Mert baromira nem létezik sok olyan ember, akik passzolnak.
Nálunk is nehéz, mivel nekem nagy a libidóm, páromnak első kapcsolata és neki alig van. Bár sajnos tudom hogy a stressz miatt, nyilván a normális ember félre sem megy emiatt, de sajnos az ember magát felőrli és valaki más lesz, nem önmaga. :/
Ügyes fiu lehet, gratula.
Kicsit más megközelítés, mert ugye a lenti dolgokat nagy előszeretettel sok erre utaló kérdés-commentháborúba fújozza itt rengeteg ember.
Na ezek azok a dolgok, amiket egy 40-50 közötti pasi már soha nem tesz egy lánnyal, főldg, ha olyan önzetlenséget kap, mint ahogy a kérdező felvezette.
Érdekes módon minden hasonló gonddal küzdők hasonló korúak. A 40F-20L kapcsolatokban nincsenek ezek a gondok tömegével. Miért ?
Egymás tisztelése és nem a másik kijátszása-alázása a cél.
#11 Nálunk is hasonló a helyzet. Bár a páromnak nem én vagyok az első az életében ilyen téren, de akik előttem voltak azok csak néhány hónapig tartottak.
Félrelépés itt se történt, de tény hogy egyre rosszabb a helyzet.
"A szexuális életünk viszont hanyatlik, hiába vetettem be mindent is. Már alig ér hozzám, szinte könyörögnöm kell neki."
20 évesen ilyen a kapcsolatotok? Mintha 40 évesen írnád 3 gyerek után, elhízva... Hagyd a fenébe ezt a pasit, ez nem szeret és nem is tisztel téged! Szerintem soha nem is szeretett! Mondd neki, hogy tartsatok szünetet, át szeretnéd gondolni a kapcsolatot. Szerintem nem fog tiltakozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!