Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten kell a férfinek rendelkeznie autóval a társkereséshez?
21-est folytatom:
... kétütemű Trabant, kis Polski Fiat, Zsiguli...
Hát, az volt a nyavalygás, hogy ahova autóval kell menni, majd másik pasival megy a leányzó.
Ott az autó, el lehet menni vele Bivalybasznádra a tökeit (pardon, a punciját) áztatni.
Ilyenkor derül ki, hogy az autó lényege párkeresésnél nem a közlekedés, hanem a flancolás.
18, 20
A kettő miért zarja ki egymást??? Ugy ertem, nekem sokkal szimpatikusabb egy olyan ferfi, aki elert valamit, es van biztos egzisztenciaja, mint egy olyan, aki őr egy banknál....
(Ettől még nem kell más pénze, van sajatom, lakasom is autóm is. )
Te nagyon buta vagy!
Ja, nem is.. Te nagyon okos és bölcs vagy.
27#est adom. Totál nem a pénz a lényeg, hanem a kép, amit mutat. Pl rögtön feltételezem, hogy nem tanult valami kitartóan stb, pedig az ellenkezője igaz. Oly mindegy a pénz, hisz az nem az én pénzem és lehet, hogy attól, hogy pénzes valaki, sajnál a párjára 10 forintot is.
Van lakásom, munkám, nem a dollárjelek csillannak fel a szememben attól ha egy pasinak jó állása van. Viszont ha bekamuzna egy minimálbéres melót, amihez érettségi se kell, hát na...
27. Mert nem az embert nézed.
"...nekem sokkal szimpatikusabb egy olyan ferfi, aki elert valamit, es van biztos egzisztenciaja, mint egy olyan, aki őr egy banknál...."
Ismerek nőt, aki tényleg full csóró családból ment férjhez, és a pasija halála után örökölt egy komoly céget. Akkor ő ki/mi a szemedben?
De tényleg ismerek olyan srácot is, aki azért őrködik, mert mellette sportol, és olimpiai kerettag, és így van ideje, hiszen havi 10 napot dolgozik. Akkor ő?
Barátom tanár volt, de ő és a tanár neje sok éve gyárban tolja, mert az Audi annyit fizet, amit gimisigazgatóként sem keresne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!