Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Autóval nem rendelkezők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autóval nem rendelkezők, társkeresésnél mit szólnátok, ha kiderülne, hogy betegség miatt nem tudok tömegközlekedni?

Figyelt kérdés

Ez van. Amikor autós párom volt, akkor kitudtunk mozdulni. Amikor autó nélküli, akkor sehová se mentünk. Nem szoktam a bemutatkozásba írni, hogy beteg vagyok (mert akkor egy kapcsolatom se lett volna), csak olyasmit, hogy otthonülős vagyok. De az első üzenetekbe megírom, hogy betegség miatt nehézségeim vannak a tömegközlekedéssel. Ez nálam azt jelenti, hogy semennyire se tudok utazni.

Elvesztegetett időnek éreznétek a velem való üzenetváltást, akkor is, ha szimpatikus lennék? Tudnátok alkalmazkodni ilyen helyzethez, hogy nem tudtok velem elmenni helyekre? Jobb, ha beírom a társkereső bemutatkozásba az autó prioritását az esetembe? Az a baj, hogy félreérthető. A legtöbb ember nem gondol arra, hogy beteg lehetek.

2023. szept. 4. 19:33
A kérdező szavazást indított:
tudnék ilyen komoly kapcsolatba együttélni
ebben az esetben szükséges autó komoly kapcsolathoz a közös kimozdulás miatt
nem tudom
8 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Mi ez a betegség? Ha ilyen durva szociális fóbia, akkor inkább skippelném a lehetőséget. De ha valami fizikai, lehet akkor is. Az egészséges embereket preferálom, hangozzon ez bármilyen önzőn.
2023. szept. 4. 19:42
 2/19 anonim ***** válasza:
93%

Mivan?

Akkor azt kerdeznem, miert nem veszel magadnak autot?

33N

2023. szept. 4. 19:45
 3/19 anonim ***** válasza:
94%

Akkor miért nincs neked autód és mész vele ahova akarsz?

Bocs de ez a helyzet a sikítva menekülős, akármelyik nemű vagy. Kolonc keresi sofőrjét? Ez valami vicc nagyon remélem...

2023. szept. 4. 19:52
 4/19 anonim ***** válasza:
44%

Nekem nincs autóm,tervezgetem hogy lesz de ettől függetlenül szívesen megismernélek,bár neked azt hiszem gond hogy nincs autóm és ki tudja lesz-e.

Mondjuk feltéve hogy nő vagy és feltéve hogy velem egykorú vagy plusz minusz pár év.

2023. szept. 4. 20:11
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
Akkor miért nincs autód?? En is ruhellem a tomegkozlekedest, mert pánikbeteg vagyok (bántalmazo kapcsolat)
2023. szept. 4. 20:27
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én se nagyon tudok tömegközlekedni, de nekem van jogsim és autóm. Így nem vagyok rászorulva a másikra sem.
2023. szept. 4. 20:27
 7/19 anonim ***** válasza:
62%
De valóban.. miért nincs autód? Nem tudom nő vagy e vagy férfi, bár az jobban érdekel hogy mi a betegséged. Viszont én is utálok tömegközlekedni, 21 éves vagyok 2 éve van autóm. Párjaimnak is mindig volt, nálam mondjuk alap elvárás mert úgy gondolom hogy egy hétköznapi autót nem nagy dolog fenntartani annak a korosztálynak akivel ismerkedem.
2023. szept. 4. 20:56
 8/19 anonim ***** válasza:
61%
Számomra ez gyenge személyiségre, elmére vall és már emiatt is offos lennél. Annak ellenére is, hogy szeretnék ismét autót (volt már, jelenleg nincs, lesz), szeretek vezetni és utazni. Nem lennék a sofőr, aki mindenhová, még a közértbe is hurcolja a segged. Legyen már mindennek egy határa! Teremtsd elő szépen magadnak és probléma megoldva. Bumm.
2023. szept. 4. 21:24
 9/19 anonim ***** válasza:
Hát akkor ennyi volt. De érdekelne, mi ez a betegség.
2023. szept. 4. 22:06
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

Mi a bajod????

Azt várd el a másiktól amit te is nyújtani tudsz!!!!!

2023. szept. 4. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!