Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Autóval nem rendelkezők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autóval nem rendelkezők, társkeresésnél mit szólnátok, ha kiderülne, hogy betegség miatt nem tudok tömegközlekedni?

Figyelt kérdés

Ez van. Amikor autós párom volt, akkor kitudtunk mozdulni. Amikor autó nélküli, akkor sehová se mentünk. Nem szoktam a bemutatkozásba írni, hogy beteg vagyok (mert akkor egy kapcsolatom se lett volna), csak olyasmit, hogy otthonülős vagyok. De az első üzenetekbe megírom, hogy betegség miatt nehézségeim vannak a tömegközlekedéssel. Ez nálam azt jelenti, hogy semennyire se tudok utazni.

Elvesztegetett időnek éreznétek a velem való üzenetváltást, akkor is, ha szimpatikus lennék? Tudnátok alkalmazkodni ilyen helyzethez, hogy nem tudtok velem elmenni helyekre? Jobb, ha beírom a társkereső bemutatkozásba az autó prioritását az esetembe? Az a baj, hogy félreérthető. A legtöbb ember nem gondol arra, hogy beteg lehetek.

2023. szept. 4. 19:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

A kérdés arról szól, ha kiderül valakiről, akivel komoly kapcsolatot tervezel, hogy bármilyen(!) normális betegség (nem lustaság) miatt nem tud tömegközlekedni (de gyalog eltud menni a boltba, amikor jól van.) (És nem sofőrt keres.) Tudnál-e ilyen komoly kapcsolatban élni úgy, hogy nincsenek programok, ahová közösen tudnátok menni? (Pl: mozi, kirándulóhely, kávézó.) Mert, ha nektek enélkül nehéz hosszú távon, akkor autóval rendelkezővel lehet jobban működne hosszabb távon a kapcsolat, hogy eljut velem programokra. Programokra nekem nincs igényem, ahogy írtam otthonülős vagyok és elfoglalom magam, de a másiknak egy kapcsolatban számíthat.

Epilepsziás vagyok és tömegközlekedési fóbiám van.

2023. szept. 4. 23:27
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
mi a tököm az a tömegközlekedési fóbia
2023. szept. 4. 23:48
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
Mint mikor valaki nem tud dolgozni, mert magas a vérnyomása.
2023. szept. 4. 23:50
 14/19 A kérdező kommentje:
2023. szept. 5. 00:06
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

"betegség miatt nem tudok tömegközlekedni"

Oltakozzal megfazas ellen, oszt meggyogyulsz :)

39F incel

2023. szept. 5. 02:25
 16/19 anonim ***** válasza:
igen tudnék. ha már az ismerkedési szándék nem érdekelt legalább feleljek.
2023. szept. 5. 05:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor nem is vezethetsz?
2023. szept. 5. 08:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Testi fogyatekossag hamar kiderul.
2023. szept. 5. 09:44
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kezdenék. Epilepsziára van gyógyszer, fóbiára meg terápia. Persze, a teràpia nagy meló ezért is nem csinálod. Jobb elkerülni mi?

Egyáltalán nem lennél az emberem ezzel az életfelfogással. Nem az a baj hogy ezek vannak, az a baj hogy a kényelmes kiszolgáltatott élettel megelégszel.

Megelégszel a sarki bolttal…

2023. szept. 5. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!