Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten kell a férfinek rendelkeznie autóval a társkereséshez?
Nekem nem volt elvárás, de azt viszont elvártam, hogy cserébe engem se nézzen taxi szolgálatnak, a kocsimat meg ne tekintse egyből közösnek.
Sajnos voltak ebből konfliktusok, szóval plusz pont lett ha valakinek van saját autója.
14,
Mit értesz az alatt hogy taxi szolgáltatásokat várt el? Pl a legpofátlanabb esetekre gondolok
15.
Kicsit kisarkított a taxi szolgáltatás kifejezés, de alapvetően arra gondoltam ez alatt, hogy nekem kell menni mindenhova, nekem kell rugalmasnak lenni, minden utazás rajtam múlik, csak mert van kocsim.
A legpofátlanabb talán az volt, hogy megkért menjek el érte a munkahelyére (ezzel igazából nem is lenne gond). Én éppen vidéken voltam a családomnál, eredetileg sokkal később szerettem volna haza indulni. De olyan hisztit levágott, hogy neki most nincs kedve buszozni, mire másra lenne a kocsi ha nem erre, lusta vagyok, nekem csak egy fél óra, neki viszont egy óra lenne a busszal, stb. Felment bennem a pumpa, mondom legyen boldog, elmentem érte, de mondtam, hogy ez volt az utolsó eset. Na és természetesen az a fél óra nekem oda 1,5 óra és még vissza 45 perc volt. Igazából ebben az volt az igazán idgesítő, hogy mindig habzó szájjal hangoztatta, hogy a jogsi a világ legfeleslegesebb dolga, ő elvből nem venne kocsit, mindent meg lehet oldani tömegközlekedéssel.
Amelyik nő elvárja, hogy, autód legyen az nem is téged néz, hanem azt, hogy mit tudsz felmutatni.
En csak azért is tömegközlekedéssel mennék randira, otthon hagynám az autót, sőt még azt is kamuznám, hogy nincs semmid.
Ha ezek után nem akar tovább ismerkedni, akkor máris kiderült, hogy mit akart.
Ha pedig veled marad és továbbra is érdeklődik irántad, szeret veled lenni, akkor te kellesz neki és nem az autód, házad, pénzed.
18.
Haverom egy bank IT biztonsági részlegének egyik vezető embere. Ő, ha a randin a munkájáról kérdezik csak annyit mond, hogy egy bankban őr. Szerinted, 10-ből hány csaj kukázza ekkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!