Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jelezzem a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem a barátomnak, hogy én ennyiket nem tudok kifizetni?

Figyelt kérdés

Pályakezdő vagyok, ő sokkal többet keres nálam.

Együtt élünk, de külön kasszán, nem vagyunk házasok, még nem vagyunk együtt annyira régóta.

Alapvetően úgy oldjuk meg a kaját, hogy eldöntjük, mit főzünk, és akinek van ideje, az megy boltba. Ez legtöbbször én vagyok, nekem esik útba hazafelé. Amúgy rezsit, lakbért, stb, felezzük.

Az a problémám, hogy ő kitalálja a legflancosabb ételeket, de kezdő bérből nekem erre nincs ennyi pénzem, és nekem a hagyományosabb ételek is elegek lennének.

Sokszor előfordul, hogy én eszek belőle egyszer max kétszer, ő meg megeszi a háromnegyedét.

Nem sajnálom tőle, ne értsétek félre, de így nem nagyon marad pénzem, pedig szeretnék félretenni is.

Szégyellem megmondani neki, hogy nekem ezek a dolgok drágák, ő pedig nem nagyon veszi észre, hogy ez így sajnos aránytalan.

Hogyan beszéljek vele erről?

2023. okt. 16. 16:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi tanács után, hogy döntöttél? Beszéltetek?
2023. okt. 16. 22:05
 22/23 anonim ***** válasza:
75%

A barátod egy suttyó paraszt, röviden és tömören. Mintha exemről olvasnék.

Nem véletlenül ex.

2023. okt. 16. 22:33
 23/23 anonim ***** válasza:
21%

"Szégyellem () Hogyan beszéljek vele erről?"

Szerelemmel!

2023. okt. 17. 03:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!