Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul esik hogy a baratomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esik hogy a baratomnak volt elottem mas, nekem pedig nem?

Figyelt kérdés

Borzalmas erzes belegondolni hogy o bulikban kavart csajokkal, en nem pasiztam ott sem soha. Neki voltak elottem csajai, nekem o az elso minden teren (csok, kapcsolat, szex, minden)

5 eve vagyunk egyutt, es ez olyan rossz erzessel tolt el amit feljebn irtam.

22/L

2023. szept. 17. 21:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Hogy miken tudsz agyalni. Xd
2023. szept. 17. 21:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mit kellett volna tennie? Várni rád?

Nekem is az első minden téren a párom de nem érdekel a múltja. A múlt az múlt az akkor volt mikor én nem voltam képben engem nem is érdekelnek az ex női javaslom neked te se agyalj rajta mert ez butaság.

2023. szept. 17. 21:07
 3/13 Noren1989 ***** válasza:
36%
A magadfajta sutyiban úgy is kipróbàl még néhàny f@szt...szóval, ha nem kamu, inkàbb hagyd el, mielőtt lànykérés lesz.
2023. szept. 17. 21:15
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
5 év után ilyeneken agyalsz? Mit számít, hogy mi volt lényegében kis kamaszként? Az a lényeg, hogy most milyen ember és milyen a kapcsolatotok.
2023. szept. 17. 21:17
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Nyugi, itt sok szűz fiú szokott sipítozni, hogy nincs nőjük. Válogathatsz is, 17-től 49 éves korig. Sok sikert!
2023. szept. 17. 21:19
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Addig fogsz agyalni a múlton hogy tönkreteszed a jövőtöket.

Előre szabad nézni, hátra soha.

A párok 99 % nak nem a jelenlegi párja az első.

De ha végképp nem tudod feldolgozni szerezz egy szűz fiút.

2023. szept. 17. 21:33
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Borzasztóan éretlen vagy.
2023. szept. 17. 21:39
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
De jó, hogy ennyire ráérsz f***ságokon agyalni... Mondd, hogy csinálod, hogy ennyi fölös időd és energiád van? Kíváncsi lennék a receptre, mert én meg sosem érek a napi dolgaim végére, nem hogy még ilyen huszadrangú dolgokkal foglalkozznak.
2023. szept. 17. 21:41
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem most kezded el érezni azt, hogy ki akarsz próbálni más farkakat is. Ilyen egyszerű. A többi maszlagot a női logikád képezi meg.
2023. szept. 18. 00:42
 10/13 anonim ***** válasza:
62%

Tipikus önsorsrontó hozzáállás.

Te is elhitted a mesét, hogy jó kislánynak kell lenni, és nem kipróbálni semmit. Ellőbb utobb rámegy erre a kapcsolat, mert addig agyalsz, amíg félre nem mész.

2023. szept. 18. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!