Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul esik hogy a baratomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esik hogy a baratomnak volt elottem mas, nekem pedig nem?

Figyelt kérdés

Borzalmas erzes belegondolni hogy o bulikban kavart csajokkal, en nem pasiztam ott sem soha. Neki voltak elottem csajai, nekem o az elso minden teren (csok, kapcsolat, szex, minden)

5 eve vagyunk egyutt, es ez olyan rossz erzessel tolt el amit feljebn irtam.

22/L

2023. szept. 17. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én megértelek, pedig nem voltam benne. De szerintem neked könnyebb dolgod van, mert ezt csak el kell fogadni, ő meg azon aggódhat az egész kapcsolat alatt, hogy mikor akarsz majd új impulzusokat, új kapcsolatot, másik emberrel szexelni, stb. Mert hiába érzed most azt jelenleg, hogy neked ő kell egy életre, évek múlva 100%, hogy vágyni fogsz másra is. Ez nincs annál, akinek több kapcsolata és kavarása is volt, mert már kiélte magát.
2023. szept. 18. 11:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Értem, hogy a kapcsolatok számával a tapasztalatok is szélesebbek, de azt már nem, hogy miért a múltbeli dolgok árazzák be a jelenlegi kapcsolatot valakinek? Ettől ő értékesebb? Jobb? Szebb? Több? Hogy több partnere volt?

Vagy fordítsuk meg: te értéktelenebbnek érzed magad, mert ő az első?

Szerintem nem komoly szerelem ez...

2023. szept. 18. 11:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem vele fogod leélni az életed.

Nem fogsz tudni szabadulni ettől.

De egyébként érthető, amit érzel...

2023. szept. 19. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!