Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az a pont, ahol tudtad, hogy vége a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Én most jöttem rá, hogy eddig csak ígérgetett a barátom, én meg mindent el akartam neki hinni, de igazából egyáltalán nem érdeklem már.
2023. okt. 16. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Mikor egyszer a férjem épp sokadszorra részletesen ecsetelte, hogy mit evett, mennyit evett, majd, hogy mit és mennyit fog enni. A másik témája pedig még az volt, hogy részletesen leírta nekem az edzését, hogy pontosan hogyan és meddig és hányat. És akkor én csak ültem, hallgattam és rájöttem, hogy erről szól az egész élete, miközben én foglalkozok mindennel ami a felnőtt családi életről szól, a gyerek, a ház, a nyaralás, az autószerelő, folyik a wc ... a minden, ő meg 40 pluszosan folyton ezt nézi a youtube-on, erről beszél csak, mint 28 évesen, semmit sem vesz észre maga körül, csak ha szólok és nem is érti mi a baj, mert ha szólok, akkor foglalkozik vele, de utána megint elfelejti és újra szólni kell... szóval csak hallgattam és rájöttem, hogy és mégcsak fel sem tűnik neki, hogy már rég nem is érdekel amit mond. Egy időben még azt is részletezte, hogy milyen kakált amiatt, amit evett, de szóltam neki, hogy most komlyan azt képezli, hogy én erre kíváncsi vagyok, ráadásul minden nap...

Úgy érte, mint derült égből a villámcsapás, mert ő azt hitte, hogy minden rendben és különben is én vagyok élete szerelme (meg a gyerek) és hetekig sírt (szószerint). Most meg azt hiszi, hogy majd visszahódít.

2023. okt. 16. 16:13
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Es jobban el kezdett edzeni hogy visszahódítson?:D
2023. okt. 16. 16:16
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

12# nem tudom. Most "megváltozott". Csak tudod ezzel az a baj, hogy nem érti a lényeget.

Én nem azért hagytam el, amit csinált vagy nem csinált. Viszont azért szerettem ki belőle. De attól, hogy egy nő kiszeret valakiből még nem feltétlen hagyja el, addig amíg van reménye arra, hogy talán mégis jobb vele, mint nélküle. Egy rakás nő van benne házasságban, ahol már nem szerelmes a másikba, de mégis úgy van vele, hogy jó ez így, nem is lenne boldogabb élete nélküle. El azért megy egy nő, és én is azért hagytam el, mert egyszerűen rájöttem, hogy tulajdonképpen csak nélküle lehet boldogabb az életem. Jobb és boldogabb életet akartam (akarok) élni és úgy dönttem, hogy ez csak külön fog menni.

De ő azt hiszi, hogy ha ő "megváltozik", akkor majd én vissza akarok menni hozzá. De én nem fenyegetőztem, mint egy utolsó erőfeszítést, hogy akkor majd hátha megváltozik, mert más nem vált be eddig, hanem én tényleg kicsekkoltam ebből a házasságból.

És még ha meg is változna, először is, évekig lett volna rá lehetősége, és tudta is, hogy zavar, panaszkodtam is, de nem történt semmi, max. 1-2 hétre. Aztán most azért változik meg, hogy engem visszakapjon, szóval csak magáért csinálja. Mivel évek óta ennyi volt az egészben, hülye leszek elhinni, hogy na majd akkor nem megy minden ugyanúgy tovább, ha újra együtt leszünk. És mivel már nem vagyok belé szerelmes, pusztán azért, mert változtat pár dolgon nem fogok újra beleszeretni se. Szóval halott ügy.

Ettől függetlenül mint emberrel nincsen bajom vele és tök jó, hogy civilizáltan tudjuk kezelni a dolgokat, már csak a gyerek miatt is és nem is félek attól se, hogy bekattan, hogy miért nem kezdjük újra, mert ő nem egy olyan ember. Ő tényleg az a fajta, akivel akár együtt is el tudjuk vinni a gyereket nyaralni, vagy ugyanúgy normálisan be tud ülni a családomba a karácsonyi vacsorára, hogy a gyereknek az apja is ott legyen és azért ez egy remek dolog.

2023. okt. 16. 16:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
5 év ment el rá a kukába a huszas éveimből. Eleinte minden csodás, majd fokozatosan leépíti az önbizalmad, majd fizikai bántalmazás. Az ébredés akkor történt meg, mikor sokadszorra adta elő a kis játékát, hogy szakítani akar és élvezhesse, hogy bőgök és rém szánalmas módon könyörgök neki, hogy ne hagyjon el. Néhány hét után eljutottam oda, hogy nem hogy nem könyörögtem, de elkezdtem várni a különlétet. Közös lakásunk volt, így kis ideig továbbra is együtt éltünk a lakáskérdés rendezéséig. A nagy szakítósdiban pedig észrevettem valakit, akivel előtte nem foglalkoztam, merthát van párom. Majd hirtelen szokásához híven békülni akart. Hát nem lett békülés. Utána ő könyörgött nekem és fenyegetőzött felváltva. Később a lakás kapcsán lehúzott anyagilag (rokona által kiállított kamu felújításos számlával), hogy több pénz jusson neki a lakáseladás után. Ja és 2 évbe telt mire hajlandó volt végre eladni a lakást, addig benne élt, én már 3 hónappal a szakítás után kiköltöztem, ügyvéd javaslata ide vagy oda, nem voltam képes kivárni a lakásügy rendeződését hála ég. De nem érdekelt semmi, az ügyvédi szerződést is úgy írtam alá, mintha észre se venném, hogy az a felújítás közel se lehetett annyi. A fele se. Biztos jót nevetgélt milyen buta vagyok, hogy ilyen könnyen átvert, pedig csak szabadulni akartam tőle. Mit számított nekem +-1 misi. Azóta lett önbizalmam (amit ő tudatosan rombolt le), lett egy fantasztikus karrierem és annak a férfinak a menyasszonya vagyok, akit utána ismertem meg és egy legyet se tudna bántani.
2023. okt. 17. 20:31
 15/15 anonim ***** válasza:

13-as,sajnálom hogy így alakult.. :-(Szerintem sokan el jutnak erre

a pontra,amire te,csak nagyon-nagyon kevesen lépnek ki belőle..

Le a kalappal előtted. És igen, most sem miattad vagy a gyerek miatt

változtat,és ez olyan szomorú....Fel sem fogják,mivel túl felszínesek hozzá....

2023. okt. 18. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!