Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes török férfival kezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes török férfival kezdeni? Miben különbözik a török pár a magyartól?

Figyelt kérdés

Kizárólag személyes tapasztalatokra vagyok kiváncsi.

Milyen a törökkel egy kapcsolat?

Csk normális értelmes válaszokat kérek.

2023. okt. 15. 21:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked jó az, hogy a tulajdona leszel, minden házimunkát neked kell csinálnod, és ha úgy gondolja, megverhet, akkor érdemes.
2023. okt. 16. 07:57
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
11. Ez magyar férfi mellett is előfordulhat.
2023. okt. 16. 08:17
 13/22 anonim ***** válasza:
#12 Igen, csak magyar férfiaknál nem ez az általános.
2023. okt. 16. 08:38
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

7. Nyilván nem.

Azért 13 év után van némi fogalmam róla, hogy milyenek. Na nem a férjem(mert rá nem lehet egy rossz szavam se), hanem a többi, akiket ismerek.

Egyébként amilyen történeteket olvasgatok női csoportokban magyar férjekről, nem hinném, hogy jobbak lennének bármilyen más nemzetiségű férfiaknál.

Ilyen beszámolók után kB soha többé nem kellene magyar férfi, még akkor sem, ha örökké egyedül maradnék.

Tudod, a 13 év alatt soha nem láttam agresszív viselkedést a török férjemtől, sem velem, sem a gyerekekkel szemben. Ellenben a magyar férfiak, akikkel együtt voltam, minden kis sz@ron képesek voltak magukat felhúzni, amit aztán csak az alkohol tudott csillapítani vagy az, hogy mindennek elhordott.

2023. okt. 16. 08:53
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
13. De az. Nem sok magyar férfit ismerek, aki nem agresszív és a házimunkából is kiveszi a részét.
2023. okt. 16. 08:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
#15 Aki nem férfigyűlölő, az tudja, hogy a legtöbb magyar férfi nem ilyen.
2023. okt. 16. 09:16
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
16. Nem gyűlölöm a férfiakat, de a tapasztalataim igenis azt a képet mutatják, hogy a magyar férfiak sajnos ilyenek.
2023. okt. 16. 09:25
 18/22 anonim ***** válasza:
#17 Akkor te az agresszív férfiakra buksz. Sok nő van ezzel így.
2023. okt. 16. 09:30
 19/22 anonim ***** válasza:
18. Ezt nem tudom, hogy miből szűrted le, mivel nem csak a saját kapcsolataimból vannak a tapasztalatok, hanem ismerősök, barátnők, elmondásai alapján. A férjem pl abszolút nem agresszív :) Nem is magyar:)
2023. okt. 16. 11:34
 20/22 anonim ***** válasza:
39%
#19 Ahogy írtam, sok nő van ezzel így. A külföldiekre is sokan buktok, mivel gazdagabbak, mint a magyarok. Na meg azért is, mert liberálisok lévén gyűlölitek a saját nemzeteteket.
2023. okt. 16. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!