Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes török férfival kezdeni? Miben különbözik a török pár a magyartól?
Kizárólag személyes tapasztalatokra vagyok kiváncsi.
Milyen a törökkel egy kapcsolat?
Csk normális értelmes válaszokat kérek.
Németo ban ismertem őket.
Kalandos izgalmay hasist szívnak sokfele voltunk rengeteg haver millio szórakozás ejszaka is úton mindig sok nevetés egyik erzelmes de a másiknak meg a magyar csaj csak a papirok tb miatt kellett 4 év jarás után kérte tőle hogy menjen már hozzá a testvérésehz mert akkor azt megtudnák műteni Némoto-ban mert lenne biztositasa.
Aztán szorakozóhelyeken rengetegnek kéne a papir fizetnek is érte ha papiron megházasodsz vele nem is kicsit.
Aztán volt olyan török spanom is aki az a mimoza áldozattipus, elanyátlanodva, én voltam a lelkitársa nagyon kis "elveszett volt" mindig.
Aztán nekem vicces pl mikor mi azt mondjuk ú jézus, ők amikor le vannak fáradva vagy kiakadnak vmit, oh allah:D
Meg énekelgetett a srác és tényleg ugy hullámoztatják a hangjukat mint a youtuben is a török énekekben. Azt le se bírnám utánozni nekik meg tök természetes:D
Pl ebben hallatszik hogy tele van hajlítasokkal
A török haverokkal hát eletre szóló kalandjaim élmények nevetéseim vannak. Túltesz a másnaposok c filmen is🤣
A szeretlek tök szép törökül
seni seviyorum
Meg koztuk hallottam ezt az allah akbar kifejezést is, pontosan nemtom mit takar. A google szerint nem vmi jót.
(1.voltam)
a török déli férfi
a déli férfiaknak van egy tipikus párkapcsolati mentalitásuk, ami teljesen eltér a magyartól
1. ők a megismerkedés elején rendkívül aktív, rendkívül érdeklődő partnerként mutatkoznak be (pl. állandó ír, kora reggeli üzenetek, esti üzenetek, ajándékok, rendszeres gyakori randik) - magyarokra ez egyáltalán nem jellemző, ők passzívan vannak jelen az ismerkedés kezdeti fázisaiban.
2. déli férfi a szerelmet úgy éli meg, mintha az valami drog lenne. mindenre képes érted, szó szerint. Nincs az a pénz, energia, idő stb. amit ne áldozna a kapcsolatra, ameddig azt igazán éli.
3. viszonylag gyorsan (1-2 év) és váratlanul jöhet a finish. mert jött egy új csaj a képbe, mert már megunt, már más érdekli (új munkalehetőség/költözés) stb. akkor ott téged ejt és csak nézel.
Magyaroknál ez úgy van, hogy a magyar pasi végig passzív, egészen addig amíg el nem nyerted a tiszteletét. Onnantól már a biztosban vagy nőként. Nem lesz váratlan finish. ..vagyis a hármas pont nem játszik, vagy nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!