Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibáztathatom a párom emiatt?
Mindig magamnak készítem a reggelimet, ma viszont megkértem a párom, hogy valamit dobjon össze, mert mennem kellett dolgozni egy egész napos eseményre és megcsúsztam időben.
Na hát nem tudom miből rakta össze a szendvicsem, mert semmi furát nem éreztem, de most eléggé elkezdett görcsölni a hasam.
Gondoltam számonkérem, jól megnézte-e a dolgokat amiket belerakott, de nem tudom hirtelen most emiatt érdemes lenne vele vitatkozni... Hatha megérné maskor legalább jobban odafigyel, ha ilyen van.
N/23
Első válaszoló vagyok.
Nem értem miért pontoztatok le. Szerintem - persze nem kifejtve - megválaszoltam a kérdést egyértelműen.
Egy férfi mikor csinál olyat, hogy amikor a párja szivességből csinál neki valamit és véletlenül elrontja akkor megfordul a fejében, hogy vitatkozzak e vele?
"jól megnézte-e a dolgokat amiket belerakot"
Itt még azt hittem, hogy azért érdekli, hogy gyomorrontás e vagy valami más. De neeem hanem hogy lehessen vitatkozni. :D
Nőből meg nem a kérdező az első...
"Egy férfi mikor csinál olyat, hogy amikor a párja szivességből csinál neki valamit és véletlenül elrontja akkor megfordul a fejében, hogy vitatkozzak e vele?"
Az exem veszekedett velem hasonlóért, sőt, sokkal undorítóbb cseszegetéseket is lenyomott... Pedig elvileg ő volt a "férfi".
Személyiségtől függ az ilyesmi, nem nemtől, szóval beírogatni, hogy "nők..." nem sok észre utal, rosszindulatra viszont annál inkább.
hát ha kell egy bűn bak csináld.
de ne csodálkoz ha gyorsan ki leszel dobva, én ki dobnálak kell afrancnak egy ilyen leckéztetó nő. ne baszogasd a pasikat.
És ez nem vicc?
Miért, miket tartotok otthon a kaják helyén, patkánymérget? Vagy mire gyanakszol, hogy felkapta a mosogatószivacsot, és beledobta azt is, vagy valami tányérban hagyott tegnapi maradékot rászórt a kenyérre szendvicskészítés címén, mert az esett kézre legközelebb? Só helyet megszórta egy kis súrolóporral, mert doboz-doboz, szemcsék-szemcsék?
Hát bakker, gondolom élelmiszert rakott a szendvicsbe. Ha egyáltalán attól fáj a hasad, akkor vagy valami teljesen normálisra épp érzékeny a gyomrod (ezt miért rajta kérnéd számon?), vagy valami enyhén romlott volt, de ha te sem vetted észre miközben megetted, akkor neki miből kellett volna észrevenni? A lejárat nem jelent semmit, láttunk már sértetlen csomagolásban megromlott ételt bőven lejárat előtt, és teljesen jó élelmiszert bőven lejárat után. De vagy nem a szendvicstől volt a bajod, hanem másik kajától/italtól, vagy kaptál valami emésztőrendszeri fertőzést (nem a szendvicstől, hanem embertől!), vagy csak olyan napod van. Nekem is van, hogy pl. meggyötör a hónapos retek, máskor meg semmi bajom tőle.
Nőként írom, hogy te valami totál katasztrófa vagy! Említsd meg a párodnak, kérd számon rajta, remélhetőleg gyorsan kidob érte.
Ha én reggel késésben vagyok, akkor örülök annak, ha férjem gyorsan összedob pl egy szendvicset nekem reggelire, miközben én készülödöm. Nyilván élelmiszert tesz a szendvicsbe, együtt élünk jó ideje, azt is tudja, hogy szeretem, stb.
A hasad görcsölhet sok mindentől, de hogy ezt miért a párodon szeretnéd levezetni, azt nem értem. Te valami nagy hisztérika lehetsz, inkább örülj, hogy egyáltalán elvisel téged!
Minden miatt megéri vitatkozni. Minden vita élteti az elmét és erősíti a kapcsolatot.
Ha a veszekedésre gondolsz, válasz helyett annyit írnék, hogy megkérdezni és megbeszélni valamit, nem jelent veszekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!