Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a páromat, hogy tartson el?
Ő annyit keres amennyivel kijönnénk mondjuk akkor nem nagyon tud félretenni. De én már kiégtem, belefáradtam a munkába. Nekem sokkal jobb lenne, ha felkelnék amikor akarok, nem a b*zi ébresztőre, aztán délben már végeznék is a házimunkával, főznék is, aztán pihennék. Amikor legutóbb így éreztem magam felmondtam és két hónapot pihentem de stresszes volt mert féltem hogy elfogy a tartalékom. De utálok dolgozni, bárhol vagyok mindig szar lesz. Már sokszor vagyok beteg szerintem pszichésen mert nem akarok bemenni. Máshol is ez lenne nem érdemes váltani próbálkoztam már sehol nem jó. Csak pihenni akarok és a párommal lenni, persze cserébe én csinálnám a házimunkát de az is jó mert nyugiban elvégzem amíg ő távol van, most munka után fáradtan kell, vagy hétvégén. Oké most ő is csinálja de megegyeznék abban hogy neki nem kell.
Hogy győzhetném meg? Ja amúgy szüleimmel egy városban lakunk ha most azzal jöttök hogy kidob és nekem nem lesz semmi pénzem, megoldható lenne, de nem fog kidobni azért nem most jöttünk össze...
#30 Te most tetteted a hülyét?Ha nem fogadod el, akkor is ez a tényállás jelenleg.Mert majd csinálsz mától céget, ahol millió üres állás lesz részmunkaidőben?Vagy mire megoldás JELENLEG amit írsz?Semmire.
Mondhatnám azt, is hogy innentől csak arany budiba szarjál, mert az araboknál olyan is van.De van itt olyan, aki megengedheti magának, hogy aranyból legyen a wc-je?Na ugye.Ennek semmi köze ahhoz, hogy mit fogadsz el, meg mit nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!